Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.09.2021 00:15

Sindicatele din Poliție semnalează


A A

Criza politică amână protestele polițiștilor

Criza politică amână protestele polițiștilor

*„Avem în vedere să organizăm noi proteste numai că acestea vor fi amânate... în funcție de disponibilitatea Guvernului sau a noului Guvern la dialog”

 

Sindicatele din Poliție amână protestele până la rezolvarea crizei politice în care se află țara în momentul de față! Liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan consideră că nu este normal să se continue calendarul protestelor atâta timp cât disponibilitatea actualului Guvern la dialog este zero. Polițiștii vor organiza totuși pe 7 octombrie, de Ziua Muncii Decente, o pichetare a Guvernului. 

,,Nu am obținut nimic și nici nu vom obține prea curând. Așteptăm să vedem cum se va ieși din situația asta politică, să se rezolve situația guvernării. Avem în vedere să organizăm noi proteste numai că acestea vor fi amânate... în funcție de disponibilitatea Guvernului sau a noului Guvern la dialog. La momentul actual nu cred că este normal să continuăm calendarul protestelor. Zilele acestea vom avea mai multe conferințe în sistem video și vom stabili calendarul viitoarelor proteste în funcție de situația politică actuală, pentru că există riscul să nu avem cu cine negocia, cu cine discuta din partea Guvernului. Și așa disponibilitatea Guvernului la dialog este zero. Nu se rezumă problema numai la ministrul MAI, discuțiile trebuie purtate și cu primul ministru, cu ministrul de Finanțe și ministrul Muncii. Ministrul MAI cunoaște situația foarte bine, pentru că am avut mai multe întâlniri. Protestele nu vor fi sistate, ci amânate. Va avea loc și Congresul Sindicatelor Europene din Poliție, la Berlin, la care am trimis o delegație, deci se va discuta și acolo despre problemele pe care le avem și despre calendarul unor viitoare proteste... în funcție de situația politică. În scurt timp o să avem un nou calendar al protestelor. Sigur va fi o pichetare pe 7 octombrie de Ziua Muncii Decente și sigur vor continua protestele... în funcție de situația politică”, a declarat președintele Sindicatului din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

PSD combate creșterea prețurilor la energie și gaze naturale
Parlamentarii dâmbovițeni, în dialog cu președintele CJD
"Guvernul Cîțu să refacă drumul din munte distrus de viitură"
PSD va vota împotriva Ordonanței Debranșării!
În șase luni prețurile au crescut cât în 13 ani!
Rectificarea bugetară, votată în unanimitate
Adoptarea Legii consumatorului vulnerabil, propusă de PSD Dâmbovița
Primar PNL: "Domnul premier Cîțu consideră că, din bugetul țării, poate cumpăra voturi și nu este corect"
"De un an jumătate, nu ne-au ajutat cu nimic, ba chiar ne-au și luat din bani"
"Îi îndemn pe români să ia decizia corectă și să se vaccineze"
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Caracterizări – acuze fără fond

De bună seamă că nu sunt într-atât de naiv încât să nu-mi dau seama că etichetările  vituperatoare pe care și le aruncă peste gard, dar și în piața publică, partidele, reciproc, sunt, așa de ochii lumii, pentru a impresiona pe cei mai slabi de cuget, majoritatea electoratului, și a-și croi, astfel, un drum la guvernare sau pentru a rămâne acolo, adică la Putere.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale