Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.04.2016 00:18


A A

Cei doi dâmbovițeni din CExN au votat excluderea lui Zgonea din PSD

Cei doi dâmbovițeni din CExN au votat excluderea lui Zgonea din PSD
Adrian Țuțuianu, președinte PSD Dâmbovița

❚ Potrivit președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și domnia sa și Rovana Plumb, deputat PSD de Dâmbovița, au votat pentru excluderea fostului președinte al Camerei Deputaților ❚ Chiar dacă nu s-a luat în discuție ca Victor Ponta să fie numit la șefia Camerei, liderul PSD Dâmbovița susține că și-ar fi dorit acest lucru

ANA MARIA POPESCU


Adrian Țuțuianu a votat pentru excluderea din PSD a lui Valeriu Zgonea! În cadrul unei conferințe de presă, președintele PSD Dâmbovița a mărturisit că a fost de acord cu îndepărtarea din partid a lui Valeriu Zgonea, dar nu pentru opinia pe care a avut-o acesta în ceea ce privește sentința de condamnare cu suspendare a liderului partidului, ci pentru declarațiile făcute de acesta în ultima perioadă care priveau partidul și problemele formațiunii politice. Adrian Țuțuianu susține că în această perioadă PSD are nevoie de unitate și de liniște pentru a se concentra pe câștigarea alegerilor locale din 5 iunie, iar Valeriu Zgonea nu ar fi înțeles se pare acest lucru, motiv pentru care și-a atras antipatia colegilor de partid, care au și votat în unanimitate excluderea sa din PSD.

„Este fals vehiculată ideea că Valeriu Zgonea a fost exclus pentru un delict de opinie. A fost exclus pentru mesajul pe care l-a dat, anume că PSD se află pe buza prăpastiei, într-un moment când partidul are nevoie de toate resursele umane necesare pentru câștigarea alegerilor locale. (…) Deci sunt multe alte activități care s-au discutat în cadrul partidului, dar toată lumea a fost de acord cu excluderea, nimeni nu l-a urmat pe Valeriu Zgonea, ceea ce arată că urcase prea mult pe treptele ierarhiei politice și parlamentare față de valoarea pe care o are... Pentru această decizie am votat și eu și Rovana Plumb, pentru că suntem doi în Comitetul Executiv Național”.

Președintele PSD Dâmbovița a declarat că în ședința Comitetului Executiv Național nu s-a luat în discuție numirea lui Victor Ponta la șefia Camerei Deputaților, în locul lui Valeriu Zgonea, dar cu siguranță aceasta ar fi cea mai bună variantă în momentul de față pentru că fostul premier al României încă se bucură de încrederea populației, dar și a colegilor de partid și de Parlament:

„Aș fi fericit ca Victor Ponta să fie alegerea grupului nostru parlamentar pentru că se bucură de încrederea a peste 65% dintre dâmbovițeni, iar în comparație cu ceea ce se întâmplă acum la guvernare putem constata că am avut în Victor Ponta un prim-ministru bun și un guvern performant”, a declarat președintele PSD Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cetățenii din Voinești, așteptați să se branșeze la gaze
Problemele sanitare, discutate în ședința pensionarilor
Dinu Marian este noul candidat PSD la Primăria Gura Șuții
Deputatul PSD Dâmbovița, Marian Țachianu vrea să revină la Primăria Braniștea
Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Comisar european pentru apărare

Invazia rusă din Ucraina are un impact asupra evoluției Uniunii Europene. S-au mișcat multe din punct de vedere al politicii de apărare comună și al producției de armament la nivelul statelor membre.

Alegerile pentru Parlamentul European mobilizează partidele politice în a propune soluții de viitor pentru guvernarea societății europene. Printr-un document strategic, intitulat Manifesto,... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale