Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.03.2015 00:11

Departe de a se fi încheiat,


A A

Cazul Marin Antonescu se lasă cu plângeri penale PNL

Cazul Marin Antonescu se lasă cu plângeri penale PNL
Doar un verdict al instanței de judecată poate schimba lucrurile în ceea ce privește funcțiile ocupate de Marin Antonescu în CJD

❚ Președintele Consiliului Județean Dâmbovița este amenințat cu plângere penală de liberalii dâmbovițeni, care acuză că Adrian Țuțuianu ar fi pus piedică înlocuirii lui Marin Antonescu din funcția de consilier județean și, implicit, din cea de vicepreședinte al CJD ❚ Însă, potrivit președintelui CJD, instanța de judecată de la Târgoviște a decis să suspende hotărârea PNL prin care Marin Antonescu era exclus din formațiunea politică, așa că, deocamdată, acesta rămâne pe toate funcțiile deținute în Consiliul Județean

ANA MARIA POPESCU


Seful forului administrativ județean, Adrian Țuțuianu, este amenințat cu plângere penală de liberalii dâmbovițeni. Liderii Partidului Național Liberal Dâmbovița îl acuză pe președintele Consiliului Județean că ar fi pus piedică înlocuirii lui Marin Antonescu din funcția de consilier județean și, implicit, din cea de vicepreședinte CJD, după ce alesului județean i s-a retras sprijinul politic odată cu excluderea acestuia din PNL.

Amenințările liberalilor nu au avut însă un efect prea mare asupra președintelui Consiliului Județean, care a și oferit o replică la acuzațiile PNL.

 

„O soluție a instanței de judecată va produce efecte

dincolo de voințele pe care le-am exprimat”

Potrivit președintelui CJD, instanța de judecată de la Târgoviște a hotărât să suspende hotărârea PNL prin care Marin Antonescu era exclus din formațiunea politică, ceea ce înseamnă că aleșii județeni au anticipat oarecum decizia judecătorului atunci când au hotărât prin vot că este prematur să-l lase pe Marin Antonescu fără funcțiile deținute în forul administrativ județean.

Președintele Adrian Țuțuianu susține că doar un verdict al instanței de judecată poate schimba lucrurile în ceea ce-l privește pe Marin Antonescu și statutul său în Consiliul Județean și, în consecință, le transmite liberalilor dâmbovițeni că toate solicitările lor de încetare a mandatului alesului județean sunt în zadar.

„Am fost amenințat că am blocat înlocuirea consilierului județean Marin Antonescu prin vot. Vreau să vă informez că instanța de la Târgoviște a dispus suspendarea hotărârii de excludere din Partidul Național Liberal a lui Marin Antonescu. Ca urmare, ceea ce am făcut noi nu face decât să confirme teza că am procedat legal și, la momentul ăsta, indiferent câte cereri vor mai face cei din PNL, este evident că o soluție a instanței de judecată va produce efecte dincolo de voințele pe care le-am exprimat sau opiniile pe care le-am exprimat noi prin votul în cadrul Consiliului Județean”, a precizat Adrian Țuțuianu, președintele CJD.

Marin Antonescu a fost ales în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean pe 21 decembrie 2014, prin votul consilierilor județeni PSD și împotriva voinței consilierilor PNL. Pe 7 ianuarie 2015, Marin Antonescu a fost dat afară din organizația dâmbovițeană a Partidului Național Liberal.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale