Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.10.2015 00:15

100 de muncitori zilnic la treabă


A A

Canalizarea, cel mai important proiect derulat la Găești

Canalizarea, cel mai important proiect derulat la Găești

❚ Proiectul este realizat de Compania de Apă, prin fonduri europene ❚ Acum s-a ajuns în zona de blocurilor, unde se fac racordurile ❚ Deși termenul de finalizare este 1 iunie 2016, promisiunea constructorului este că investiția se va finaliza cu cel puțin o lună mai devreme interviu cu Gheorghe Grigore, primarul interimar al orașului

VIOLETA STANCIU


Rep.: În ce stadiu se află lucrările la sala de sport din localitate?

- Se lucrează într-un ritm alert în momentul de față. Pentru că există o întârziere în ceea ce privește execuția lucrărilor, de la Compania Națională de Investiții, s-a obținut o prelungire cu două luni a termenului de finalizare. Să vedem cum ne vom încadra în acest termen pentru că vine vremea rea. Această investiție se face cu fonduri de la CNI și nu implică în niciun fel bugetul local. CNI s-a ocupat de licitații, de tot. Se lucrează la structura metalică. Sala de sport se află la Liceul Agricol „Dr. C. Angelescu”.

 

Rep.: Ce ne puteți spune despre cea mai importantă investiție de la Găești, canalizarea orașului? Aceasta când se va finaliza?

- Suntem aproape de finalizare. Trebuie să se vină cu asfaltul pe unde s-a spart, trebuie refăcută partea carosabilă. S-au montat și stațiile de pompare. Acum se lucrează în zona de blocuri, se fac racordurile. Din ce am înțeles de la constructor, investiția se va finaliza prin aprilie-mai 2016. Termenul final este 1 iunie 2016, dar au promis că vor termina mai devreme. În prezent se lucrează intens la acest proiect, sunt peste 100 de oameni care muncesc zilnic în oraș la canalizare. Este vorba despre proiectul derulat prin Compania de Apă, din fonduri europene.

 

Rep.: O altă investiție din fonduri europene se derulează la Colegiul Național „Vladimir Streinu”. Aici cum se prezintă situația?

- La Colegiul Național „Vladimir Streinu” este o problemă foarte delicată, în sensul că cei care au câștigat licitația de executare a lucrării au intrat în insolvență. Suntem în faza de licitație, să vină altă firmă care să lucreze, pentru că mai sunt bani de atras pe fonduri europene. Am făcut toți pașii necesari, tot ce a depins de noi...

 

Rep.: Anul viitor se va relua construcția de locuințe ANL la Găești?

- Am făcut solicitări la București pentru două blocuri ANL. Suntem în corespondență cu ei, dar încă nu avem un răspuns. La noi se întâmplă un fenomen. Foarte mulți au plecat din locuințele ANL și le-am repartizat altora, care se aflau pe lista de așteptare. Astfel, luna trecută am repartizat patru locuințe, iar luna aceasta - tot patru. Avem și solicitări de cumpărare, dar suntem în faza de a stabili prețul pe metru pătrat, pe care urmează să-l aprobăm în Consiliul Local.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Licitatii la misto? la 11.11.2015 15:33

Cum poti sa intri insolventa dupa ce ai castigat o licitatie? Cand participi la licitatii ti se cer documente care sa ateste ca ai datorii la stat. Asta inseamna sistemul de cunostinte si spagi, pentru ca altfel nu ai cum sa faci in mod legal o licitatie la care sa participe firme cu datorii.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

"Nu cred că aș fi învățat limba română dacă nu mi-ar fi plăcut poporul român!"
Greva de la QUADRA merge înainte!
Recensământul populației, în faza recenzării la domiciliu,
„La COS Târgoviște, salariile sunt dezamăgitor de mici”
Majorarea salariului minim... la alegere!
„Sunt 200 de șomeri înregistrați la AJOFM care ar putea să revină”
„Automecanica Moreni stă mai bine decât fabricile de la Cugir”
Îngrijorări sindicale legate de conflictul Rusia – Ucraina!
Societățile din Apărare nu au bugetele aprobate pe 2021
Alianța de guvernare PSD-PNL, sub lupa sindicală


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale