Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.11.2022 00:16

Evenimentul de business va avea loc pe 17 noiembrie!


A A

Camera de Comerț pregătește Gala „Topul Firmelor din Dâmbovița”

Camera de Comerț pregătește Gala „Topul Firmelor din Dâmbovița”

500 de companii de top din județ, din zona de producție, de export, de servicii  vor fi prezente la eveniment!

 

Pe 17 noiembrie 2022 oamenii de afaceri din județul Dâmbovița cu rezultate deosebite în activitatea economică pe care o desfășoară vor fi premiați la Gala Topul Firmelor Dâmbovița 2022,eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița, care va avea loc la Ballroom Del Ponte, începând cu ora 18.00.

Despre momentul de business cel mai important al anului 2022 a vorbit ieri președintele CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan, în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc după un alt eveniment marcant al Camerei de  Comerț Dâmbovița, respectiv o întâlnire a antreprenorilor din HORECA Dâmbovița  cu Stephane Oprea, președintele Escoffier România în cadrul căreia s-au purtat discuții despre perfecționarea personalului în bucătăria franceză, despre calitate și bune practici spre a obține stelele Michelin Guide.

,,Aș vrea să încep cu cel mai important eveniment care va avea loc pe data de 17 noiembrie 2022, este vorba de  Gala Topul Firmelor din județul Dâmbovița. În mod cert este evenimentul de business numărul 1, vom avea alături de noi undeva la 500 de companii de top din județ, de fapt cei mai mari din zona de producție, de export, de servicii și este firesc să premiem performanța, mai ales că premiem performanța aferentă anului trecut, un an destul de dificil, imediat după pandemia care a trecut. În al doilea rând aș vrea să vă vorbesc despre o colaborare pe care am început-o cu Institutul Escoffier, unde Stephane Oprea este președintele. Este vorba de o școală de pregătire în domeniul gastronomic, fie că vorbim de bucătărie sau patiserie, de cel mai înalt nivel. Suntem extrem de interesați de o astfel de colaborare pentru că ne dorim să putem să avem specialiști în zona HORECA  pregătiți profesional cât mai înalt. Îmi doresc extrem de mult să putem să avem și noi restaurante cu steaua Michelin de ce nu și aici în Târgoviște și poate și undeva mai sus în munte, iar pentru aceasta avem nevoie de profesioniști”, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Prin noua poziție, Dâmbovița va conta la nivel național”
„Cardul de sănătate european, siguranță pentru români”
Alegeri pentru Seniorii și Femeile Liberale
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, despre pensiile militarilor
Liderii de sindicat, aflați în pragul pensionării, sunt aruncați în afara sistemului
Conducere nouă la Liga Aleșilor Locali PNL
„Municipiul Târgoviște alege integritatea”
Liga Aleșilor Locali liberali
Dumitru Barbu, la cârma OPSD Dâmbovița
„Începe pregătirea anului electoral 2024”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale