Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.11.2020 00:20

Ieri, la conferința de presă de la PSD Dâmbovița, atât primarul Târgoviștei cât și președintele CJD au criticat...


A A

Blatul consilierilor locali ai PNL, PMP, USR și Pro România din CLM Târgoviște!

Blatul consilierilor locali ai PNL, PMP, USR și Pro România din CLM Târgoviște!

VIOLETA STANCIU


Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan i-a acuzat ieri, în conferința de presă de la PSD Dâmbovița, de blat pe consilierii locali ai PNL, PMP, USR și Pro România! Aceștia s-au raliat împotriva consilierilor PSD la ședința de Consiliu Local Municipal Târgoviște de ieri, când s-au abținut în bloc de la votarea proiectului de hotărâre care a vizat modificarea condițiilor asocierii dintre Consiliul Local Municipal Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița prin care a crescut cota de contribuție a Consiliului Județean, cu un milion de lei, pentru finalizarea Centurii Ocolitoare a orașului. „În ședința de astăzi (n.n. ieri) am votat modificarea condițiilor asocierii dintre Consiliul Local Municipal și Consiliul Județean prin care a crescut cota de contribuție a Consiliului Județean cu un milion de lei. Vreau să-i mulțumesc domnului Corneliu Ștefan, președintele CJD, pentru disponibilitatea de care a dat dovadă și o să-i mulțumesc și anticipat pentru viitoarele proiecte pe care le vom dezvolta împreună, pentru că un parteneriat între municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița este esențial pentru dezvoltarea județului și a municipiului, și este președintele Consiliului Județean care a înțeles cel mai bine necesitatea unui asemenea parteneriat. Cu toate acestea, am avut surpriza ca în ședința Consiliului Local PNL, PMP, USR și Pro România să se abțină în bloc la un proiect de hotărâre prin care municipiul Târgoviștea primea 1 milion de lei pentru proiectul de centură, care este la un stadiu de execuție de aproape 90%. Păi când vorbim de blaturi… Iată care sunt blaturile, făcute pe ascuns, dar care se văd în vot pe proiectele de hotărâre”, a declarat primarul Târgoviștei, Cristan Stan.

,,Anul viitor centura municipiului Târgoviște, inelul 1, va fi terminată”

La rândul său, președintele CJD, Corneliu Ștefan și-a arătat regretul față de constituirea acestei ,,prietenii” de conjunctură a consilierilor PNL, PMP, USR și Pro România din Consiliul Local Municipal Târgoviște. Chiar și așa, Corneliu Ștefan a ținut să le transmită acestora că anul viitor centura municipiului Târgoviște, inelul I, va fi finalizată. De asemenea, șeful județului a anunțat că au început deja discuțiile și pentru cel de-a doilea inel al Centurii Ocolitoare. „Îmi exprim regretul față de consilierii locali PNL, PMP, USR și Pro România din Consiliul Local Municipal Târgoviște pentru abținerea de astăzi (n.n. ieri) de la votul pe proiectul prin care, la inițiativa mea personală, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat către Primăria Târgoviște suma de un milion lei pentru a ajuta în acest moment greu reluarea lucrărilor și terminarea centurii ocolitoare a municipiului Târgoviște, o centură care, chiar dacă nu au votat hotărârea în CLM, consilierii folosesc acest subiect în campanie de ani de zile. Pe administrația PSD, anul viitor centura municipiului Târgoviște, inelul 1, va fi terminată. Le mai dau o veste tristă acestor băieți și o veste bună târgoviștenilor și dâmbovițenilor. Tot la inițiativa mea, săptămâna trecută m-am întâlnit cu primarul municipiului Târgoviște, cu primarii tuturor localităților periurbane și am avut prima discuție privind inelul 2 de centură al municipiului Târgoviște, un proiect amplu pe care ni-l asumăm cu toții, un proiect pe care l-am promis dâmbovițenilor. Vom realiza acest inel de centură împreună cu toți colegii mei, cu primarul municipiului Târgoviște și cu toate localitățile din jurul municipiului, Șotânga, Dragomirești, Mănești, Văcărești, Ulmi, Comișani, Răzvad, Doicești și Aninoasa. Este un proiect vital pentru dezvoltarea județului Dâmbovița. Le spun acestor băieți că în timp ce ei se plâng, și ei și susținătorii lor, prin diverse canale, noi cei din PSD venim cu lucruri concrete. Aceasta este diferența dintre demagogia PNL și realitatea PSD”, a completat președintele CJD, Corneliu Ștefan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale