Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.07.2019 00:16

După ce s-a „fript” la europarlamentare,


A A

ALDE Dâmbovița vrea echipă profi de campanie pentru prezidențiale

ALDE Dâmbovița vrea echipă profi de campanie pentru prezidențiale

V. STANCIU


ALDE Dâmbovița va merge pe mâna profesioni știlor în campania electorală pentru alegerea președintelui României din toamna acestui an! Întrucât rezultatele de la europarlamentare au fost dezamăgitoare, în total dezacord cu munca depusă de cei care au condus organizația județeană, președintele ALDE Dâmbovița, Petre Ionel a declarat în cadrul unei conferințe de presă că dacă i se va cere să rămână în continuare la cârma ALDE Dâmbovița, pentru că între timp organizația a fost dizolvată, va apela la o firmă cu expertiză în domeniu. Chiar dacă se află în plină reorganizare, ALDE Dâmbovița trebuie să-și definitiveze acțiunile de campanie și precampanie pentru alegerile prezidențiale, mai ales că există termene fixe care trebuie respectate.

„S-a ajuns la această soluție, de a reface echipa de lucru...”

„Acțiunile de campanie și precampanie pentru alegerile prezidențiale trebuie puse pe tapet. Avem termene fixe... De data aceasta ALDE Dâmbovița va veni cu o echipă de campanie, cu o societate, cu o firmă care să aibe expertiză în domeniu. Până acum mi-am asumat eu... se pare că nu am avut tocmai rezultatele pe care mi le-aș fi dorit și eu și conducerea partidului și de aceea prefer să merg pe mâna profesioniștilor. Vom face și acest lucru și urmează să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă în cadrul Filialei ALDE Dâmbovița. Rezultatul obținut nu m-a încântat, nici pe unii, nici pe alții. Chiar dacă nu mă ajută cu nimic să spun că au fost alții mai slabi decât mine sau au fost mulți în zona procentului meu, eu știu cât am muncit, am făcut tot ce a depins de mine să am un rezultat care să se apropie măcar de două cifre. Vă spun cu sinceritate faptul că nu-mi reproșez că nu am făcut ceva. Am făcut tot ce a ținut de mine, poate că există și o doză de experiență politică redusă pentru că până la urmă fac politică din 2015, deci de 4 ani, nu am avut probabil o echipă cu experiență mare în spate... S-au făcut, cu siguranță, câteva greșeli și la nivelul conducerii centrale de abordare a campaniei pentru alegerile europarlamentare. Sunt cu siguranță greșeli și la nivelul filialei Dâmbovița. Noi suntem cei care trebuie să ne asumăm și ca atare s-a ajuns la această soluție de a reface echipa de lucru cu oameni care au fost prezenți în precampanie și campanie, cu oameni care nu au fost prezenți în echipa de lucru, dar care, la nivel local, au avut rezultate...”, a declarat recent președintele ALDE Dâmbovița, Petre Ionel, cu mențiunea că acesta și-a depus mandatul pe masa președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale