Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.05.2016 00:21

Chiar dacă social-democrații sunt primii în preferințele electoratului dâmbovițean,


A A

Adrian Țuțuianu: "Nu ne îmbătăm cu sondaje"

Adrian Țuțuianu:
Adrian Țuțuianu, președinte PSD și CJD Dâmbovița

❚ Președintele PSD și al Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a făcut publice toate datele sondajului de opinie realizat de SOCIOPOL la comanda PSD ❚ Explicând că evaluarea are o marjă de eroare de +/-4%, președintele PSD a arătat că la Pucioasa și Fieni, candidații social-democrați la primării ar urma să iasă învingători din bătălia electorală, conform sondajului ❚ Pe de altă parte, liderul PSD își dorește ca aliații de la ALDE și Partida Romilor să obțină rezultate peste pragul electoral la alegerile din 5 iunie

ANA MARIA POPESCU

 


 

Sondajele arată că Partidul Social Democrat va ieși câștigător în orașele Pucioasa și Fieni! Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a dat ieri publicității rezultatele sondajelor de opinie realizate de SOCIOPOL, la comanda partidului, în cele două orașe dâmbovițene, iar acestea sunt clar în favoarea candidaților social democrați din cele două localități. Potrivit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița și PSD Dâmbovița, la Pucioasa 52% dintre respondenții la sondaj își doresc ca Ana Constantin să ocupe funcția de primar al orașului începând din 5 iunie, în timp ce doar 25% dintre cei intervievați vor ca actualul primar Dănuț Bădău să continue un nou mandat în fruntea administrației locale a orașului stațiune.

Chiar dacă la Fieni situația electorală a celor doi candidați este mai echilibrată, sondajul arată totuși că Iulian Tătulescu este preferatul localnicilor, acesta fiind cotat la momentul actual cu 54% încredere electorală, în timp ce contracandidatul său are un scor de 46%. În ambele sondaje oamenii își doresc schimbarea, iar Adrian Țuțuianu se bucură de încrederea a peste 70% dintre respondenți, plasându-se la o distanță extrem de mare față de liderul Partidului Național Liberal, Dumitru Miculescu.

Sondaje bune pentru PSD la Pucioasa și Fieni

„Sondajul făcut de noi este realizat de SOCIOPOL, de dl Mirel Palada, și ne-am dorit să verificăm datele pe care le aveam dintr-un sondaj anterior, făcut cu altă societate condusă de dl Marius Pieleanu. La Pucioasa și Fieni, sondajele ne arată că Partidul Social Democrat stă foarte bine în cele două localități. La Pucioasa, votul politic, PSD - 62%, PNL - 19%, PMP - 4%, ALDE - 3%, UNPR - 3%, un independent - 8%, PND - 1%. Votul pentru candidații la funcția de primar, Constantin Ana (PSD) - 52%, Dănuț Bădău (PNL) - 25%, Adrian Boghianu (Independent) - 12%, Cosmin Gorgon (PND)- 6%, Emil Pleșa (UNPR) - 5%, PMP și ALDE nu au candidați la Pucioasa. Pentru Consiliul Județean, dacă am fi avut un vot uninominal, Adrian Țuțuianu - 73%, Dumitru Miculescu - 13%, Ioan Marinescu - 10%, Bogdan Manole - 3%, Adrian Chițescu - 1%. Au fost incluși în sondaj toți liderii formațiunilor politice reprezentate la nivel de județ. (…) La întrebarea dacă se dorește continuitate sau schimbare, 75% din respondenți au spus că vor o schimbare, indiferent de candidat, iar la estimarea câștigătorului Primăriei, Constantin Ana este apreciat ca și câștigător de 41% din respondenți”, a declarat Adrian Țuțuianu.

La Fieni, potrivit președintelui social-democrat, „PSD are 47%, PNL are 40%, ALDE are 5%, PMP are 4%, alții nu contează. Votul pe Primărie, Iulian Tătulescu (PSD) - 54%, Adriean Budoiu (PNL) - 46%. Aici bătălia este în doi, nu există candidați ai altor formațiuni politice. Votul pentru Consiliul Județean, Adrian Țuțuianu - 75%, Dumitru Miculescu - 15%, George Țîncu - 3%, Georgică Dumitru - 2%, Ioan Marinescu - 2%, Constantin Păun - 2%, Răzvan Silviu Necula - 1%. La estimarea câștigătorului, opinia publică este împărțită, sunt 34% la 34%, deci oamenii încă nu sunt foarte bine conturați cu privire la acest aspect”, a mai precizat președintele CJD și PSD Dâmbovița.

„Suntem singurul partid care a ieșit pe piață cu programe concrete”

Chiar dacă sondajele arată PSD ca învingător la alegerile din 5 iunie, liderul social democraților dâmbovițeni susține că lupta și campania continuă și că își dorește ca și aliații de la ALDE și Partida Romilor să obțină rezultate peste pragul electoral la alegerile din 5 iunie.

„Sondajul de opinie ne arată o situație la un moment dat și sigur ca orice sondaj de opinie are o marjă de eroare, marja sondajelor pe care le-a făcut SOCIOPOL este +/- 4%. Nu ne îmbătăm cu sondaje, noi ne facem programul de campanie la fel de serios cum l-am făcut până acum și suntem singurul partid politic care a ieșit pe piață cu programe foarte concrete, în timp ce ceilalți fac foarte multă gălăgie, dar au foarte puține idei. Îmi doresc ca în Consiliul Județean și în Consiliile Locale să avem partener ALDE și sper să facă scorul necesar intrării în cât mai multe Consilii Locale, în Consiliul Municipal Târgoviște și în Consiliul Județean. De asemenea, ținem foarte mult să păstrăm relația cu Partida Romilor, dacă va face pragul electoral”, a mai subliniat Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale