Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.09.2021 00:13

Arhiepiscopia Târgoviște, sprijin mult așteptat în...


A A

Acțiune crucială pentru Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița

Acțiune crucială pentru Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița

 *„Am constatat că am ieșit mai bine la colecta desfășurată la sediu. Fac preoții un efort și își aduc enoriașii sau îi îndrumă să vină ei la Centrul de Transfuzie’’

 

Violeta Stanciu

Conducerea Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița își pune mari speranțe în acțiunea de recoltare de sânge care urmează să se desfășoară împreună cu Arhiepiscopia Târgoviște. Aceasta va avea loc în luna octombrie, iar preoții fie își aduc enoriașii la Centrul de Transfuzie, fie îi direcționează pe aceștia să vină personal la donare. În fiecare an, acțiunile de donare de sânge care au loc cu implicarea directă a Arhiepiscopiei Târgoviște sunt de mare ajutor pentru cei care au nevoie de sânge.

„Avem acțiunea cu Arhiepiscopia Târgoviște în octombrie, deocamdată această acțiune se vede.... la orizont. Nu o să plecăm în colectă mobilă pentru că nu avem toate condițiile, adică să fim toți disponibili. Am constatat că am ieșit mai bine la colecta desfășurată la sediu. Fac preoții un efort și își aduc enoriașii sau îi îndrumă să vină ei la Centrul de Transfuzie. Lumea a fost mai încântată de condițiile de la centru, decât cele de pe teren, pentru că pe teren nu avem decât două scaune de recoltare și merge destul de greu, se așteaptă mult. Aici, la trei scaune, ne mișcăm altfel, plus că nu pierdem donatorii care vin ei singuri la centru și astfel bilanțul zilnic este favorabil în acest caz... Rog pe toată lumea, invităm și noi telefonic, cine vrea să ajute, să vină spre centrul de transfuzie, pentru că acum nu mai avem nicio scuză că e cald, că ne-a toropit căldura, pentru că într-adevăr au fost zile în care nu puteai să ieși din casă, dar să mai și donezi... Nu se stă mult la donare, lucrurile merg bine”, a declarat dr. Iulia Stanciu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița.

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Festivalul Național „Crizantema de aur”: Celebrăm Tinerețea Romanței
Doar 2200 de elevi au fost imunizați împotriva COVID-19
Când avem Același Tată...
Târnosirea bisericii mănăstirii Pătroaia
Holocaustul văzut prin ochii tinerei generații
Expoziția de ceramică, grafică și gravură „EX – AEQUO”
Expoziția itinerantă „Jandarmeria Română 1850 - 2020”
Spre viață veșnică!
Controale în unitățile de învățământ pentru respectarea măsurilor sanitare
Licitație pentru pictură la noua biserică din Dobra
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bulina roșie (II)

Mobilitatea este ceva fantastic în Europa. Ne-am bucurat în 2002 când nu am mai fost nevoiți să avem acele vize infecte. Deși intrați în Uniunea Europeană în anul 2007, doar în 2014 românii au putut să lucreze fără restricții în Uniunea Europeană. Atunci practic s-a desăvârșit mobilitatea europeană a românului.

Criza pandemică ne-a adus... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale