Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.09.2021 00:17

În județul Dâmbovița, din cauza pandemiei de COVID-19,


A A

900 de elevi vor face ore online timp de 2 săptămâni

900 de elevi vor face ore online timp de 2 săptămâni

*Săptămâna trecută a fost, de asemenea, suspendată activitatea fizică la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Târgoviște, care are 256 de preșcolari

 

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița, în ultima săptămână (20-24 septembrie) au fost confirmați cu virusul SARS-CoV-2 nu mai puțin de 37 de elevi (0,05%) și 15 persoane din personal angajat în învățământ (1,12%). Ca urmare a cazurilor confirmate, 900 de elevi (1,35%) își vor desfășura activitatea în online pentru următoarele 14 zile, cu posibilitatea testării la a opta zi a elevilor infestați.

Tot săptămâna trecută a fost suspendată activitatea fizică la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Târgoviște, care are 256 de preșcolari. Potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, unitățile de învățământ din județul Dâmbovița au funcționat, în perioada 20 - 24 septembrie 2021, în scenariul 1 prevăzut de Ordinul ministrului educației și al ministrului sănătății pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Unitățile de învățământ unde au fost înregistrate noile cazuri de COVID-19 săptămâna trecută sunt: Școala Gimnazială ,,Șerban Cioculescu” Găești, Școala Gimnazială Cricov Valea Lungă, Liceului Tehnologic ,,Spiru Haret” Târgoviște, Grădinița cu Program Prelungit Nr-ul 13 Târgoviște, Școala Gimnazială Crevedia, Colegiul Național ,,Vladimir Streinu” Găești, Școala Gimnazială Nr-ul 3 Moreni, Liceul Teoretic ,,Petru Cercel” Tărgoviște, Școala Gimnazială Uliești, Colegiul Național ,,Ion Luca Caragiale” Moreni, Școala Gimnazială ,,Coresi” Târgoviște, Liceul ,,Voievodul Mircea” Târgoviște, Școala Gimnazială ,,Ioan Alexandru Brătescu Voinești” Târgoviște, Școala Gimnazială Buciumeni, Liceul de Artă ,,Bălașa Doamna”  Târgoviște, Școala Gimnazială ,,Vasile Cîrlova” Târgoviște, Școala Gimnazială Petrești, Școala Gimnazial Odobești, Liceul Tehnologic ,,Goga Ionescu” Titu, Liceul Tehnologic ,,Constantin Brâncoveanu” Târgoviște, Colegiul Național ,,Constantin Carabella” Târgoviște, Colegiul Național ,,Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște, Școala Gimnazială Morteni și Liceul Tehnologic ,,Nicolae Ciorănescu” Târgoviște.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bulina roșie (II)
Cozi la vaccinarea anti-COVID-19!
Carantina la Târgoviște, criticată virulent
Reabilitarea Șoselei Găești, tot mai aproape de final
Numărul de infectări cu Sars-CoV-2 crește tot mai mult
Bulina roșie (I)
Titu, Crevedia și Văleni intră în carantină zonală
Domnul președinte joacă golf...
66.000 de elevi și preșcolari vor fi testați de două ori pe săptămână
Avocatul Poporului suspendă audiențele Biroului Teritorial Ploiești
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bulina roșie (II)

Mobilitatea este ceva fantastic în Europa. Ne-am bucurat în 2002 când nu am mai fost nevoiți să avem acele vize infecte. Deși intrați în Uniunea Europeană în anul 2007, doar în 2014 românii au putut să lucreze fără restricții în Uniunea Europeană. Atunci practic s-a desăvârșit mobilitatea europeană a românului.

Criza pandemică ne-a adus... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale