Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.07.2014 00:13

Reformatorii liberali acuză că, după fuziunea cu PDL,


A A

„PNL a inventat o nouă valoare a liberalismului – trădarea”

„PNL a inventat o nouă valoare a liberalismului – trădarea”

❚ „Dacă până mai ieri PNL lupta împotriva regimului Băsescu, astăzi dă mâna cu PDL, regim care a însemnat tăieri de pensii și salarii”, susține Octavian Bot, deputat PLR – Liberalii

comunicat de presă

Prin fuziunea cu PDL, PNL legitimează practic impostura în care s-a aflat PDL, din momentul în care acest partid, printr-o șmecherie marca Băsescu, s-a transformat peste noapte din partid de stânga într-un fals partid de dreapta. Același serviciu îi face PNL și lui Traian Băsescu, care este „înscăunat” lider al Dreptei. Este prea mult pentru un partid care se revendică de la Partidul Brătienilor. Păstrarea numelui „PNL” este o palidă consolare.

 

Conținutul contează mai mult decât eticheta. Din această perspectivă, PNL ar putea fi acționat în instanță pentru port ilegal de nume. Se poate spune: pe dinafară e vopsit gardul galben-albastru, înăuntru e leopardul verde înrourat. Se dovedește că PNL cel de acum, al lui Iohannis, nu are nicio legătură cu istoria gloriosului partid al Brătienilor. PNL a ajuns pe mâna unui grup de falși liberali, conduși de un președinte, Klaus Iohannis, care nu are nicio legătură nici cu liberalismul, nici cu politica.

 

Le recomand membrilor PNL să citească poezia poetului popular Victor Vlad Delamarina, „Ăl mai tare om din lume”, și vor descoperi cum un neamț, „ăl mai tare om din lume”, este făcut de râs de un oarecare Sandu Begia tăbăcarul. O asemenea soartă va avea și herr Iohannis. Schimbarea de macaz a PNL este mai mult decât rușinoasă.

 

Dacă, până mai ieri, în cadrul USL, PNL lupta împotriva regimului Băsescu, iată că, astăzi, dă mâna cu acest regim. Regimul Băsescu a însemnat PDL, cu tăieri de pensii și salarii și alte rele aduse românilor. Prin ceea ce face, PNL ne demonstrează că a inventat o nouă valoare a liberalismului – trădarea. Or fi iubind românii trădarea, dar, cum zicea nenea Iancu, nu-i iubește pe trădători. Deh, vântul bate, apa trece, fraierii rămân!

Octavian Bot, deputat PLR - Liberalii

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale