Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.01.2022 00:14

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran...


A A

„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”

„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”

*„Din prietenie și din respect mă abțin să spun care sunt șansele noii formațiuni politice, dar privind așa în trecut este greu să faci un partid nou”

 

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, un apropiat al fostului premier Ludovic Orban, căruia i-a fost consilier pe probleme de Apărare și Ordine Publică, nu l-a urmat pe fostul lider al PNL... în noua construcție politică, Forța Dreptei, un partid aflat la început de drum! Guran nu vede cu ochi buni plecarea lui Orban din PNL și consideră că era mare nevoie de el în partid. Președintele PNL Dâmbovița nu a dorit să vorbească despre șansele noii formațiuni politice, Forța Dreptei, dar recunoaște că este foarte greu să faci un partid nou în ziua de azi, mai ales că acest lucru a fost experimentat și de alții, însă fără succes.  

„Este greu să faci un partid nou”

,,Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică, pe care o consideră calea cea bună de urmat. I-am spus foarte clar, pentru că sunt un om deschis care spun ceea ce gândesc. Nu consider că așa se rezolvă problema, era mare nevoie de el în interior, dar și de ceilalți colegi care au plecat, pentru că noi avem anumite probleme în interior pe care trebuie să ni le rezolvăm. Eu consider că nu era cazul și că nu erau motive de plecare, erau motive de încercat să corectăm ce nu este bine în partid. Fiecare are o șansă, din prietenie și din respect mă abțin să spun care sunt șansele noii formațiuni politice, dar privind așa în trecut este greu să faci un partid nou’’, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Caravana Educației a ajuns și în Dâmbovița!
Campanie de informare cu și despre produse românești
Atelier al tinerilor PNL
Plata șomajului tehnic, aprobată de Ministrul muncii
Ședință de Colegiu Prefectural cu proiecte în rafală
Primăria Târgoviște a demarat proiectul de digitalizare
„României nu-i face bine războiul româno-român”
„Sper ca PNL să intre într-o logică de alianță”
„ICR nu trebuie să fie apanajul unui partid”
Tur de forță prin fabricile de tehnică militară


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (III)

Apropo de buna, amicala înțelegere dintre maghiari și români la firul ierbii. Este un frumos basm autoamăgitor pentru români. Știți ce s-a petrecut cu câțiva ani în urmă la Târgu-Secuiesc? Doi maghiari de rând au fabricat o bombă artizanală, pe care au vrut s-o detoneze la parada trupelor românești cu prilejul zilei naționale de 1 Decembrie. Au fost prinși la timp și băgați după gratii cu îndreptățită acuză de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale