Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.01.2022 00:17

La Târgoviște,


A A

Școala Gimnazială nr. 13 „Matei Basarab”, foarte aproape de redeschidere

Școala Gimnazială nr. 13 „Matei Basarab”, foarte aproape de redeschidere

*Aceasta a fost reabilitată în întregime, valoarea totală a investiției fiind de peste 22.22 milioane lei noi, una dintre cele mai mari investiții, care a vizat vreodată o unitate de învățământ, demarată de administrația publică locală târgovișteană, pe fonduri europene *Elevii și profesorii care își desfășoară activitatea la Școala ,,Matei Basarab” vor beneficia de  o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern și de dotări didactice noi

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a anunțat că la Școala Gimnazială ,,Matei Basarab” se fac ultimele retușuri, iar zilele următoare, aceasta va fi redeschisă. Proiectul reabilitării, modernizării și extinderii Școlii Gimnaziale ,,Matei Basarab” reprezintă una dintre cele mai mari investiții, care a vizat vreodată o unitate de învățământ, demarată de administrația publică locală târgovișteană, pe fonduri europene.

Aceasta a fost reabilitată în întregime, iar elevii și profesorii, care își desfășoară activitatea la Școala ,,Matei Basarab” vor beneficia de  o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, precum și de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.

Totodată, școala va dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ. Valoarea totală a investiției este de 22.223.977,79 lei.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Șapte unități de învățământ candidează pentru statutul de „Școală Europeană”
Parada absolvenților, la o nouă ediție
Transport local gratuit pentru toți elevii care învață în Târgoviște
Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” este acreditată Erasmus +
Sfinții Împărați Constantin și Elena
Premiera spectacolului „Popcorn”
Eveniment academic UVT – Cluj - Elveția
Concursul național „Mesajul meu antidrog”
Programul privind deratizarea și dezinsecția muzeelor
Acțiune de informare preventivă în rândul cetățenilor și elevilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale