Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.05.2023 00:12

De Ziua Internațională a Copilului,


A A

"Ziua Porților Deschise" la Camera de Comerț Dâmbovița

*Pe 1 iunie 2023 copiii sunt așteptați cu ateliere de creație și multe activități frumoase

 

 

Violeta Stanciu


De Ziua Internațională a Copilului, respectiv pe 1 iunie 2023, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița îi așteaptă cu brațele deschise pe copii la sediul instituției pentru a petrece clipe minunate și de neuitat. Ziua Porților Deschise din acest an de la Camera de Comerț Dâmbovița are motto-ul „Copiii de azi, antreprenorii de mâine”. Pe 1 iunie 2023, timp de trei ore, specialiștii instituției îi vor introduce pe cei mici în lumea atelierelor de creație, copiii urmând să participe și la alte activități frumoase, precum club de robotică, pictură pe față, muzică pentru copii, mini disco. Deci se anunță distracție și veselie mare la Camera de Comerț Dâmbovița, așa cum s-a întâmplat și anul trecut.

 

„De 1 IUNIE vino să ne vizitezi! Am pregătit pentru cei mici ateliere și activități dedicate zilei de 1 Iunie. Între orele 10:00-13:00 vă așteptăm cu multe surprize inedite: Club de robotică Code School Clubs Târgoviște, ateliere de creație, pictură pe față Dini Land, muzică pentru copii, mini disco. Deci nu uitați, 1 Iunie 2023, între orele 10.00-13.00 la Târgoviște, Calea Câmpulung, nr. 6 A”, transmit reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Infracțiuni... de weekend
Mesaj de solidaritate față de victimele violenței domestice
Activitate de educație pentru promovarea integrității
Peste 3800 de persoane și-au găsit un loc de muncă
A început campania de vaccinare la vulpi
Realocarea fondurilor pentru tichete CFR
Transport ilegal de deșeuri, oprit de polițiști
Ziua Porților Deschise la noul sediu al Judecătoriei
Ziua Mondială de luptă împotriva Bronhopneumopatiei Cronice Obstructive (BPOC)
Ziua Mondială a Diabetului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale