Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.01.2024 00:16

Profesorul și gazetarul George Coandă va conduce filiala județeană a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România


A A

UZPR Dâmbovița și-a ales Președintele și Comitetul Director

UZPR Dâmbovița și-a ales Președintele și Comitetul Director

Violeta Stanciu


Filiala „I.H. Rădulescu” Dâmbovița a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și-a ales vineri, 26 ianuarie 2024, structura de conducere pentru următorii 4 ani. Evenimentul a avut loc la Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu” din Târgoviște, unde sala de conferințe a fost plină până la refuz atât cu membrii UZPR Dâmbovița, cât și cu cei ai Societății Scriitorilor Dâmbovița, pentru că alegerile au avut loc la ambele structuri de creație, dar separat. Ziaristul, profesorul, scriitorul George Coandă, cel care a înființat în anul 2005 Filiala „I.H.Rădulescu” a UZPR Dâmbovița, pe care a coordonat-o în toți acești ani, a fost propus și votat în unanimitate să conducă destinele organizației pentru următorii 4 ani. 

,,Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) este cea mai puternică uniune de creație din România la ora actuală, este afiliată la Federația Internațională a Jurnaliștilor din Europa. Ca atare ne bucurăm de anumite avantaje datorită legitimațiilor noastre care sunt de tip internațional. UZPR cuprinde atât ziariștii de profesie, cât și publiciștii consecvenți care publică în ziare, au emisiuni la radio și televiziune. Eram 20 la început, acum ne apropiem de 100 de membri, suntem una dintre cele mai puternice filiale din România, după cea din Oltenia. Deci numărul a crescut, dar pe măsură ce a crescut am atras în Filiala UZPR Dâmbovița, dar și în rândurile Societății Scriitorilor nume de prestigiu, iar multe evenimente ale UZPR Dâmbovița sunt făcute în comun cu Societatea Scriitorilor Dâmbovița, ambele uniuni  conclucreză împreună, crează cultură pentru cetate și pentru țară”, a declarat președintele UZPR Dâmbovița, gazetarul George Coandă.

Noul Comitet Director al Uniunii Ziariștilor Profesioniști – filiala „I.H. Rădulescu” Dâmbovița este format din Mihai Stan, Andrei Vasiliu, Vali Nițu, col. Gheorghe Șerban, Ivan Vasile Ivanoff, Ionuț Ghibanu, Florenț Mocanu, Marius Badea, Ion Obăgilă, Tibi Ciulei, Agnes Erich, Gheorghe Bârlea, Mircea Niță, Constantin Voicu, George Piteș.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Noapte Muzeelor 2024 în Dâmbovița
Pieri-vor românii? (II)
Investiții în infrastructura rutieră din Târgoviște
Cuplurile de „argint” și de „aur”, omagiate de Ziua Familiei
Liceul „Voievodul Mircea” din Târgoviște, la 100 de ani de existență
„Nu sunt focare active de pestă porcină africană în județ”
Protest spontan la APM Dambovita
„Elaborare PUZ - Lotizare teren pentru construirie locuințe”
Pieri-vor românii? (I)
La Cornățelu, Băleni și Dobra, investițiile prin PJDL sunt în grafic


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pieri-vor românii? (II)

Pentru încurajarea familiei, conducerea țării n-a avut/nu are nici un fel de program sustenabil. Și mai sunt idioții utili care dă-i și dă-i cu inutilitatea familiei tradiționale și pe care-i găsim, manifestându-se agresiv, și în Casa Poporului. Cică există, emis de guvern, „Programul social de interes național de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure, pentru creșterea natalității” și care, în 2023, s-ar fi... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale