Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.12.2022 00:19

Anunț important făcut de președintele CJD privind...


A A

Semnarea contractului pentru DN 71 Bâldana - Târgoviște

Semnarea contractului pentru DN 71 Bâldana - Târgoviște

*A început procedura de semnare a contractului de modernizare și extindere la patru benzi pentru „cel mai important  drum național care străbate județul Dâmbovița, un drum național care a fost promis de peste 20 de ani de toți liderii politici’’

 

A început procedura de semnare a contractului de proiectare și execuție a DN 71 Bâldana - Târgoviște, pentru modernizarea și extinderea la patru benzi a acestui drum național deosebit de important pentru județul Dâmbovița! Vestea excelentă a fost dată de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan care a precizat că procedura a început de luni, 5 decembrie 2022, urmând ca peste câteva zile să apară și comunicarea publică din partea Ministerului Transporturilor privind contractul de proiectare și execuție pentru DN 71 Bâldana - Târgoviște, obiectiv pe care dâmbovițeni îl așteaptă de peste 30 de ani.

„A început procedura de semnare a contractului de proiectare și execuție a DN 71 Bâldana - Târgoviște. Este un proiect important pe care dâmbovițenii îl așteaptă de peste 30 de ani. Am fost singurul candidat la funcția de președinte al  CJD care nu am trecut în oferta electorală acest drum național, bineînțeles în colaborare cu Ministerul Transporturilor, pentru că la acel moment nu credeam  că este posibil... Dar după un an de zile,  noul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu a venit la Târgoviște și a promis că va da drumul la reluarea procedurii de achiziție publică privind scoaterea la licitație pentru DN 71. Deci luni, 5 decembrie 2022, a început procedura de semnare a acestui contract important pentru noi... Au venit cei care au câștigat licitația, au început această procedură, sperăm ca în câteva zile să se finalizeze și să avem comunicarea publică din partea Ministerului Transporturilor privind contractul de proiectare și execuție pentru DN 71 Bâldana Târgoviște. Este cel mai important  drum național care străbate județul Dâmbovița, este un drum național care a fost promis de peste 20 de ani de toți liderii politici. Am avut încredere, acum un an, în Sorin Grindeanu, iar de Moș Nicolae am primit cu cadou nemaipomenit pentru județul Dâmbvița, să înceapă această procedură de semnare a acestui contract important pentru noi, un contract de 1 miliard de lei, cu TVA, cu durata contractului de 34 de luni, respectiv proiectarea și execuția acestui drum național”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

PSD are 1482 de candidați pentru toate consiliile locale din județ
4.800 de șoferi amendați pentru viteză
Orașul Titu anunță finalizarea proiectului ”Reabilitare și extindere spații verzi în oraș Titu”
Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
Cristian Stan și Corneliu Ștefan și-au depus candidaturile la Primăria Târgoviște și Consiliul Județean
Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită la Târgoviște
Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare
Crește numărul de salariați în județul Dâmbovița
Întreruperi de energie electrică programate
Orașul Titu anunță finalizarea proiectului ”Reabilitare și extindere spații verzi în oraș Titu”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale