Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.01.2017 00:19

Editorial


A A

Scandalul "Româniagate"

Scandalul

GEORGE COANDĂ


Dacă aș spune că sunt uluitoare și fără precedent în patria noastră dezvăluirile lui Sebastian Ghiță, tot n-aș surprinde corect tsunamiul stârnit de ceea ce a scos la lumină din lăcașul său secret patronul postului România Tv. Am spus tsunami? Și mai mult, e un cataclism devastator abătut asupra justiției române, DNA și fostului stăpân histrionic de la Cotroceni, dumnealui, jucătorul în ape tulburi, Traian Băsescu. Pe lângă ce a fost acum patruzeci de ani și mai bine celebrul și deja clasicul caz „Watergate”, un mare președinte al SUA, Richard Nixon, fiind nevoit să-și dea demisia, ceea ce se petrece acum pe meleagul nostru vesel este un scandal național: „Româniagate”.

Loviturile date cu fiecare destăinuire pe micul ecran de Sebastian Ghiță au stârnit o aiuritoare și înfricoșată devastare în furnicarul de corupție și imoralitate odioasă patronat de Laura Codruța Kovesi (DNA), generalul Florian Coldea (SRI), de unii judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție, peste toți fiind prezent „capo di tutti capi” Traian Băsescu (și după cum merg lucrurile în zilele noastre, se pare că herr Klaus Iohannis îi urmează exemplul). Dosare penal făcute (prefabricate) la ordinul fostului de la Cotroceni (și nu mai e vorba despre „pixelul albastru”) al femeii komisar de la DNA, pentru propria ascensiune profesională, al generalului „comandir” de la SRI, tot în folos personal, patroni de presă aruncați la zdup sau amenințați că vor ajunge cu celeritate acolo pentru a le fi distruse televiziunile și ziarele, oameni politici hărțuiți (anchetați) și șantajați, mai ales din PSD, pe delațiuni (pâre) mincinoase, la comandă, „statul de drept mafiot” dezlănțuind, la vedere, o adevărată teroare bolșevic-stalinistă, pe lângă care Securitatea a fost o blândă boare. Totul pare un film horror. Consecința? Românii și-au pierdut încrederea în Justiție și în „servicii”, liberul arbitru bântuind cu furie oarbă sub zeița cu ochii legați și prin cuiburile spinilor. Și ceea ce este extrem de grav, ținând de Înaltă trădare națională, vine din faptul că DNA și SRI au acționat la comenzi criminale din afară (a se vedea rolul nefast al agenților CIA la București) în interesele spoliatoare mafiote ale unor „asasini economici” euroatlantici. Se impune deci, cu maximă celeritate: destituirea și arestarea Laurei Codruța Kovesi și a lui Florin Coldea, și inculparea lor, dar și a unor procurori și judecători și desființarea „procuraturilor teroriste” DNA și DIICOT. Altfel, românii vor trăi cu coșmarul că România este un stat polițienesc și de dictatură bananieră. Însă din dezvăluirile lui Sebastian Ghiță, din subtext se mai insinuează o suspiciune, și anume că alegerea lui Klaus Werner Iohannis și „executarea” lui Victor Ponta au fost, fiecare în parte, operațiuni perfect organizate de forțele oculte ale Noii Ordini Mondiale. Românii au fost manipulați și păcăliți. Și știți ce este culmea în toată această nebunie? Că Traian Băsescu, care un deceniu a fost „stăpânul inelelor”, nu infirmă deconspirările lui Sebastian Ghiță și – pare paradoxal, nu? – cere ferm arestările protagoniștilor din această inimaginabilă „Româniagate”. Bref: Asta cere și herr Iohannis! Iar Justiția ce-mi făcu? Emise ordin de arestare pe numele dispărutului în beznă, Sebastian Ghiță. Ne aflăm în plină schizofrenie kafkiano-orwelliană. Dacă nu se va întâmpla nimic, altă alternativă nu mai există decât să părăsim România. Și să stingem lumina.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale