Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.03.2024 00:18

PNL Dâmbovița a pierdut 2 edili


A A

Primarii de la Butimanu și Lungulețu au trecut la PSD Dâmbovița

Primarii de la Butimanu și Lungulețu au trecut la PSD Dâmbovița

*Ambii edilii au motivat că au ales echipa PSD care este bazată pe seriozitate, profesionalism și încredere

 

Violeta Stanciu


 

Primarii comunelor Butimanu și Lungulețu, respectiv Gabriel Dragnea și George Duțu au spus „adio” PNL și au trecut în echipa PSD Dâmbovița! Primul a activat timp de 10 ani în rândurile PNL Dâmbovița, dar susține că nu se mai regăsește în acest partid care nu a făcut mare lucru pentru comuna Butimanu. Gabriel Dragnea recunoaște că cei care l-au sprijinit cel mai mult au fost social-democrații, respectiv conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, care l-au ajutat să obțină finanțări importante pentru dezvoltarea localității. Pe aceeași lungime de undă cu edilul de la Butimanu este și primarul de la Lungulețu, George Duțu.

,,În ultimii ani am fost sprijiniți intens de cei de la Consiliul Județean Dâmbovița, condus de domnul Corneliu Ștefan, președinte al PSD Dâmbovița. A contat mult. Astfel, am reușit să obținem finanțări importante pentru proiectele finalizate, dar și cele aflate în derulare. Am găsit înțelegere, sprijin pentru comunitatea noastră și promisiuni de aceeași bună colaborare și pe viitor. Au fost motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PSD. M-au convins seriozitatea, munca, rezultatele și strategia de viitor!”, a transmis primarul comunei Butimanu, Gabriel Dragnea.

„Îmi amintesc că în urmă cu scurt timp, de la tribuna PNL Dâmbovița, se anunța ruperea coaliției locale PNL-PSD, fără să fim întrebați, fără să fim luați în vreun fel în seamă. Răspunsul președintelui PSD, Corneliu Ștefan a fost atunci: «Eu și colegii mei din PSD avem o singură alianță în Dâmbovița, alianța cu Dâmbovițenii!». Acest răspuns a fost unul dintre motivele care m-au determinat să mă alătur echipei PSD. Mulțumesc domnului președinte Corneliu Ștefan pentru că mi-a acordat încrederea necesară, dar și pentru sprijinul oferit până acum locuitorilor comunei Lungulețu!”, a declarat George Duțu, primarul comunei Lungulețu.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
Cristian Stan și Corneliu Ștefan și-au depus candidaturile la Primăria Târgoviște și Consiliul Județean
Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită la Târgoviște
Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare
Crește numărul de salariați în județul Dâmbovița
Întreruperi de energie electrică programate
Orașul Titu anunță finalizarea proiectului ”Reabilitare și extindere spații verzi în oraș Titu”
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
Nou record de călători pentru transportul public local
Complexul de Natație se pregătește de noul sezon estival


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale