Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.05.2015 00:19

Editorial


A A

Poliția Locală a califului Gheorghe Dinu

Poliția Locală a califului Gheorghe Dinu

TEODOR VASILIU


Constat că, de vreo câteva zile, niște foști fani ai califului de Dâmbovița, Gheorghe Dinu, îl pun la zidul infamiei. Individul dubios este cel care ani de-a rândul a ținut într-o mână Poliția Locală, iar în cealaltă, televiziunea de propagandă a PDL-ului, finanțată de la buget de Nașul Florin Popescu.

În ăst timp, sub ochii acelorași fani din „presă”, care îi pupau mâinile și fruntea pe la chiolhanuri, califul Dinu hrănea o caracatiță interlopă împreună cu fiul său Bogdan, pe care PDL-ul și-l dorea deputat de Dâmbovița. Că nu l-au votat cetățenii din sudul județului, n-a contat pentru Nașul PDL Florin Popescu. Dimpotrivă, în disprețul legii și al interesului public, clanul PDL a protejat și a finanțat afacerile interlope ale famigliei lui Gheorghe Dinu. În anii de austeritate criminală, Dinu trăia în lux exorbitant și își etala, precum un calif, bolizii de sute de mii de euro parcați ilegal prin Târgoviște, vânzând la drumul mare firme falimentare la arabi, după ce acestea dădeau tunuri după tunuri altor societăți și inclusiv bugetului statului.

Acest cotidian a publicat câțiva ani foiletoane despre „caracatița Dinu”, TV ARTPRESS a difuzat ample investigații jurnalistice despre afacerile interlope ale șefului Poliției Locale din Târgoviște și am protestat public față de comportamentul aberant al polițiștilor comunitari asmuțiți asupra noastră de califul Dinu. În acest timp, fanii lui din propaganda PDL ne batjocoreau non-stop, polițiștii locali ne ciomăgeau pe la conferințele de presă, pe stradă, în sediul Primăriei și în alte locuri publice, iar reacția autorităților era una de satisfacție și de protecție a mafioților. Multă lume se aștepta însă ca după alegerile din 2012, califul Gheorghe Dinu să fie săltat din funcție și din trafic, măcar și pentru faptul că Poliția Locală a blocat la Târgoviște mitingul PSD-ului la care trebuia să vină însuși premierul Victor Ponta.

În ciuda tuturor abuzurilor pe care nu a ezitat să le etaleze cu aroganța pe care i-o dădea protecția politică a liderilor PDL, califul Dinu a rămas șef peste Poliția Locală din Târgoviște. Individul pare de neatins în Dâmbovița, fiind ocolit în mod dubios și de consilierii municipali, și de organele de cercetare penală la care dosarele caracatiței Dinu își așteaptă rândul cam de multișor. Doar băiatul lui, care era cât pe ce să ajungă deputat PDL, a fost arestat vreo două luni în celebrul „Dosar al Bancherilor”.

Fără știrea tatălui (!?). Mai sunt și alte țepe uriașe, de milioane de euro, date prin firmele acestuia, care așteaptă să fie investigate la Titu, Găești și Potlogi, pe unde proiectele cu fonduri europene au stat câțiva ani în comă după ce-au fost tâlhărite zdravăn. Imediat ce i-a căzut Guvernul în 2012, califul Gheorghe Dinu s-a lepădat de televiziunea lui bugetofagă (TTV), unde era „director onorific”, dar nu s-a lepădat și de Poliția Locală. Și nici ea de el…! Dimpotrivă, aflăm, fără să ne mirăm, că-și slugărește polițiștii până și la cumpărături prin supermarket-uri, afacere pe care foștii fani ai lui Dinu o găsesc mai oribilă decât toate celelalte la un loc.

Nouă ni se pare încă și mai grav că Gheorghe Dinu stă, în mod oficial, la aceeași masă cu Prefectul, cu șeful Inspectoratului de Poliție al județului Dâmbovița, cu șeful Consiliului Județean Dâmbovița, cu primarul Târgoviștei și cu șeful Autorității Teritoriale de Ordine Publică, făcând strategii și pozând în om al legii. Așa ceva... ne-am dori să nu mai vedem în Dâmbovița niciodată.

P.S. Este bine de știut că adjunctul lui Gheorghe Dinu la Poliția Locală din Târgoviște este Bogdan Miculescu, mare om de afaceri în industria cărnii și în presa locală, posesor al unui adevărat parc de mașini, cu șalupe și iaht… la scară. E bine, bine, e foarte bine… de știut!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale