Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.08.2022 00:14

În ultima săptămână,


A A

Polițiștii de la Imigrări, în febra verificărilor

Polițiștii de la Imigrări, în febra verificărilor

Polițiștii de imigrări, în ultima săptămână, au emis cetățenilor străini și europeni 2.183 de documente privind șederea sau rezidența pe teritoriul României și au gestionat 5.155 de cereri de avize de angajare și 1.754 solicitări de viză. S-au înregistrat 206 de cereri de acordare a unei forme de protecție internațională, s-au emis 329 de documente temporare de identitate eliberate pentru solicitanții de azil, iar pentru 96 de persoane au fost întocmite hotărâri de respingere a cererilor. La bugetul de stat au fost încasate taxe în valoare de 1.170.456 lei.

De asemenea, au fost aplicate 255 de sancțiuni contravenționale, cu amendă în valoare totală de 254.800 lei, cetățenilor străini și angajatorilor pentru nerespectarea prevederilor legale privind regimul juridic al străinilor și angajarea în muncă a acestora.

Polițiștii de imigrări au efectuat 577 de verificări în teren, la nivel național, pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale și a muncii nedeclarate a cetățenilor străini, cu efective proprii și în colaborare cu structuri având atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice și specialiști din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, în cadrul cărora au fost depistați 130 de cetățeni străini cu ședere ilegală.

De asemenea, pentru 122 de persoane au fost emise decizii de returnare, cu termen de plecare voluntară de pe teritoriul României, 10 persoane au fost îndepărtate sub escortă, iar pentru 32 de persoane a fost dispusă măsura de luare în custodie publică, până la returnarea lor de pe teritoriul țării noastre. În aceeași perioadă, polițiștii de imigrări au aplicat 255 de sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare de 254.800 lei cetățenilor străini și angajatorilor, pentru nerespectarea prevederilor legale privind regimul juridic al străinilor și angajarea în muncă a acestora.

 

Biroul informare și relații publice

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Angajații M.A.I. vor veghea la buna desfășurare a activităților prilejuite de Sărbătoarea Solemnă a Sfântului Ierarh Nifon
Sărbătoarea Sf.Ierarh Nifon, supravegheată de pompierii dâmbovițeni
Acțiune a polițiștilor de imigrări pentru prevenirea și combaterea muncii ilegale a străinilor
Cod Galben de ploi și inundații în Dâmbovița
Polițiștii dâmbovițeni sunt 24 din 24 de ore la datorie
Polițiștii, informări antidrog la Paintball
Siguranța copiilor, prioritatea polițiștilor
Sprijin din partea Bisericii pentru un așezământ de bătrâni
Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri
Dâmbovița, locul 11 în ierarhia Recensământului Populației


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dacă Zelenski are fi un înțelept...

... l-ar lovi pe sangvinarul țar Vladimir Putin drept în moalele capului, punându-l într-o situație cu efect de clinci, de fapt, în fața unui, așa cum este numit în diplomație, „fait accompli”. Asta dacă, nu mai zic, ar fi și un patriot autentic ucrainean, dublat de un abil vizionar în de-ale geopoliticii, asumându-și riscul de a fi huiduit de ai săi, bineînțeles... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale