Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.03.2017 00:25

Parcare reamenajată pe strada Aviator Negel


A A

Modernizări la Târgoviște din bugetul local

Modernizări la Târgoviște din bugetul local

❚ Se vor amenaja peste 70 de locuri de parcare, se vor face lucrări ample pentru preluarea și scurgerea apelor pluviale, se vor monta stâlpi de iluminat și se vor realiza lucrări peisagistice ❚ „Aici lucrează SC Municipal Construct și societatea care urmează să facă întreținerea pe drumuri. Valoarea lucrărilor este undeva la 700.000-800.000 lei”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan

ANA MARIA POPESCU


În această primăvara debutează la Târgoviște investiții majore în infrastructura de drumuri și parcări! Ieri, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a susținut o scurtă conferință de presă pe teren, în zona blocurilor de pe strada Aviator Negel, acolo unde în momentul de față se lucrează la amenajarea acelui spațiu, care până acum era insalubru și nefuncțional. Potrivit edilului municipiului, această zonă, care până acum nu a prea beneficiat de atenție din partea administrației locale, va fi schimbată radical. Se vor amenaja peste 70 de locuri de parcare, se vor face lucrări ample pentru preluarea și scurgerea apelor pluviale, se vor monta stâlpi de iluminat și se vor realiza lucrări peisagistice. Lucrările de reabilitare și modernizare a zonei sunt realizate de societățile din subordinea Primăriei și de societatea contractată pentru întreținerea drumurilor, iar valoarea proiectului se situează undeva în jurul sumei de 800.000 lei. Totodată, primarul Cristian Stan a anunțat că după ce se vor finaliza lucrările de întreținere a drumurilor, adică punere de plombe pe arterele rutiere care s-au degradat după perioada de iarnă, va demara și investiția de reabilitare și modernizare a parcării din microraionul V al municipiului Târgoviște.

„Sunt peste 2.000 de metri pătrați care urmează să fie asfaltați”

„Având în vedere că a venit primăvara, începem investițiile pe bugetul propriu în cartierele municipiului Târgoviște. Acum se lucrează în spatele blocurilor de la intersecția străzilor I.E. Florescu cu Aviator Negel, unde avem de reabilitat o parcare, care de foarte mult timp a fost lăsată într-un stadiu de degradare, practic era inutilizabilă. Sunt peste 2.000 de metri pătrați care urmează să fie asfaltați, avem nouă stâlpi de iluminat public, vor fi făcute lucrări de preluare a apelor pluviale, vor fi ridicate la cotă căminele. De asemenea spațiul verde urmează să fie refăcut. La momentul la care vom finaliza aceste investiții va arăta cu totul altfel această zonă. După ce vom finaliza zona de întreținere a drumurilor vom merge și vom asfalta parcarea din microraionul V. Sper ca acest lucru să se întâmple cât mai repede și vremea să ne permită acest lucru. Aici lucrează SC Municipal Construct și societatea care urmează să facă întreținerea pe drumuri. Valoarea lucrărilor este undeva la 700.000-800.000 lei”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

PSD are 1482 de candidați pentru toate consiliile locale din județ
4.800 de șoferi amendați pentru viteză
Orașul Titu anunță finalizarea proiectului ”Reabilitare și extindere spații verzi în oraș Titu”
Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
Cristian Stan și Corneliu Ștefan și-au depus candidaturile la Primăria Târgoviște și Consiliul Județean
Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită la Târgoviște
Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare
Crește numărul de salariați în județul Dâmbovița
Întreruperi de energie electrică programate
Orașul Titu anunță finalizarea proiectului ”Reabilitare și extindere spații verzi în oraș Titu”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale