Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.11.2021 00:12

La Hulubești, se lucrează la...


A A

Modernizarea prin asfaltare a Drumului Comunal Local 97-27 A

Modernizarea prin asfaltare a Drumului Comunal Local 97-27 A

*„Au început lucrările de două săptămâni, iar finanțarea este prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL)”

 

Chiar dacă posibilitățile financiare ale comunei Hulubești sunt limitate și deosebit de modeste, pentru că este vorba de o primărie mică, plata persoanelor cu handicap, dar și a angajaților primăriei este asigurată până la sfârșitul anului 2021. Edilul localității, Ion Cursureanu ne-a declarat ieri că acest lucru a fost posibil numai printr-o bună chivernisire a banilor alocați cheltuielilor de personal. În plan investițional, la Hulubești, se lucrează în ritm alert la  modernizarea prin asfaltare a Drumului Comunal Local 97-27 A, pe o lungime de 2,2 km, obiectiv care urmează să fie finalizat până la data de 10 decembrie, bineînțeles dacă și vremea va permite acest lucru.  

„Valoarea proiectului este de 1,8 milioane lei” 

„Astăzi (n.n. ieri) am făcut o cerere către Instituția Prefectului în care cerem niște bani, pentru că mai avem nevoie, dar la Hulubești salariile sunt acoperite până la sfârșitul anului atât pentru salariați, cât și pentru persoanele cu handicap. Stăm bine în sensul că ne-am chivernisit și la începutul anului am băgat în buget sumele necesare până la sfârșitul anului. Pe partea de investiții pot să vă spun că momentan se lucrează în comuna Hulubești, Cătunul Păișeni, la modernizarea prin asfaltare a Drumului Comunal Local 97-27 A, pe o lungime de 2,2 km.

Au început lucrările de două săptămâni, iar finanțarea este prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), partea de cofinanțare fiind de 50% CJD și 50% Primăria Hulubești, valoarea proiectului fiind de 1,8 milioane lei. Se lucrează la fundația drumului și sperăm ca până luni să se termine fundația și dacă ne ajută și timpul să venim și cu primul strat de asfalt, adică până în maxim 10 decembrie 2021, dacă ne ajută timpul să terminăm ceea ce am început”, a punctat primarul comunei Hulubești, Ion Cursureanu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiecte importante în anul 2022
Centrul de Transfuzie Sanguină a început anul cu noi dotări
Media de vârstă a medicilor de familie, peste 60 ani
Extinderea Unității de Primiri Urgențe la Spitalul Județean
Continuă campania de vaccinare antirabică
„Război” conducere-sindicat... pe rețeaua de apă!
Peste 10.000 de misiuni ale jandarmilor dâmbovițeni în 2021
Programul muzeelor dâmbovițene de Ziua Unirii
Deblocarea situației ANL de la Sagricom
Donatorii se lasă așteptați


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale