Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.03.2024 00:17


A A

Mincinoșii lui Putin (II)

Mincinoșii lui Putin (II)

GEORGE COANDĂ


După acel Război Mondial, cu toate că România nu fusese învinsă, Stalin și aliații săi occidentali ne-au obligat să plătim Moscovei bolșevice uriașe despăgubiri/datorii, aceasta, de fapt, jefuindu-ne tâlhărește și, pe deasupra, impunându-ne și regimul său politic. Dar, o minciună de bezna minții. Ciracul lui Putin, de-alde Medvedev, ursarul cu minte năucă, a sărit și el cu gura zicând  că „românii nu sunt un popor”, ci... „o stare de spirit”. Individul ar fi vrut să zică, pare-se, că noi, românii, n-am prea fi ceva nici de el de înțeles. Or, dacă suntem „o stare de spirit”, logic, nu-i așa, existăm ca popor. Dar ce să-i faci, ura nețărmuită, până la a fi - ca să-l parafrazez pe individ - o stare de nebunie, întunecă pe putiniști, care ne-ar lichida ca să nu le mai stăm în cale. Da, o altă minciună de bezna minții. Fie că-i vorba de cucuveaua Zaharova, fie că-i vorba de ursarul (Medvedev) năuc al lui Putin. Iar când spunem Putin, fără îndoială vedem în acest personaj cu apucături nelegiuite, un simbol al „puterii rusești” țariste distrugătoare de lumi. Și pentru care, în relațiile internaționale, adevărul nu contează, ci, numai și numai, minciună însângerată. Iar pe români, întotdeauna minciuna, uneori însoțită de invazii răvășitoare ale Rusiei, i-a făcut să privească spre Kremlin ca spre gura de tun a infernului. Căci, acolo, și Dumnezeu este citat de Biserică.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale