Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.03.2024 00:17


A A

Mincinoșii lui Putin (I)

Mincinoșii lui Putin (I)

GEORGE COANDĂ


Prin rezoluția Parlamentului European, votată în unanimitate de europarlamentari, se cere Federației Ruse să înapoieze Tezaurul României depus la Kremlin în anii Primului Război Mondial, fiind temporar adăpostit acolo ca să nu cadă în mâinile ocupantului unei mari părți a țării, cel de-al Doilea Reich german. Odată cu venirea bolșevicilor lui Lenin la putere, tezaurul nostru practic a fost furat, Kremlinul lăsându-i pe români cu ochii-n soare. Și de 108 ani, guvernanții de la Moscova, fie ei comuniști sovietici, fie capitaliști postbolșevism, n-au de gând – nikogda – să-l reînapoieze proprietarului de drept – poporul român. Dar o mai fi sau nu în subsolurile Kremlinului? Iată întrebarea care ne frisonează pe noi toți, proprietarii de drept, deci. Însă, rezoluția Parlamentului European l-a scos din minți pe țarul Putin, isterizându-i ciracii. Și cum minciuna este un dat natural, cu alte cuvinte, o a doua natură a acestor politruci, iaca o cucuvea purtătoare de cuvânt a Ministerului de Externe putinist, pe numele său Maria Zaharova, și un fost președinte al federației muscălești – la schimb cu țarul kaghebist –, și care ne urăște de moarte, Dmitri Medvedev (un nume predestinat/blestemat, care se trage de la sălbăticiunea cu chip de urs furios) au emis niște minciuni de bezna minții. Cucuveaua a primit ordin să anunțe opinia publică generală cum că România este datoare, forever / navsegda, cu vârf și îndesat, U.R.S.S./Rusiei pentru dezastrul ce i l-a produs în cel de-al Doilea Război Mondial. Nu intru în amănunte, dar amintesc un adevăr istoric ignorat de Kremlinul putinist: nu noi am atacat U.R.S.S., ci lucrurile s-au petrecut invers.

(Va urma)

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice
Ok, suntem în Schengen...
România, țintă de „linia întâi” pentru țarul Putin (II)
România, țintă de „linia întâi” pentru țarul Putin (I)
Rio. Rio de Janeiro
Studenți responsabili. Politicienii?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale