Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.08.2022 00:13

În Dâmbovița, până în acest moment...


A A

Majoritatea biletelor de tratament pentru pensionari au fost distribuite

Majoritatea biletelor de tratament pentru pensionari au fost distribuite

Președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, Gheorghe Popa, a transmis recent că în urma ultimei discuții pe care a avut-o cu reprezentanții Casei Județene de Pensii Dâmbovița, aceștia l-au informat că au fost distribuite către solicitanți majoritatea biletelor de tratament balnear.

În luna iunie 2022, directorul Casei Județene de Pensii, Toni Ciprian, preciza faptul că au fost depuse 381 de cereri de bilete de tratament. Totodată, cei care au făcut cerere și încă așteaptă tichetele, se pot adresa conducerii Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița. Programul de lucrul cu publicul al Casei de Pensii este încă modificat, până când vor fi distribuite și decontate toate biletele de tratament balnear pentru vârstnici. 

„În ceea ce privește biletele de tratament pentru pensionari, sunt informații de la Casa Județeană de Pensii că au fost satisfăcute majoritatea cererilor pentru acestea, iar acolo unde nu a exista nicio posibilitate, au fost făcute intervenții la Casa Națională de Pensii pentru a se suplimenta locurile pentru cei nu au mai primit aceste bilete și se vor suplimenta în continuare și pentru luna viitoare. De asemenea, Casa Județeană de Pensii Dâmbovița ne-a asigurat pe noi, Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice că vor fi rezolvate și cererile din urmă pentru biletele de tratament”, a transmis Gheorghe Popa, președintele pensionarilor din Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Peste 3700 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
Aspecte de bază privind REVISAL
Cursuri anti-drog pentru polițiști
Daruri pentru Azilul de la Bălteni
„Ziua de Curățenie Națională”
Jandarmii, acțiune de ecologizare de Ziua Muntelui
Rețeaua de gaze naturale, în așteptare
Creșterea numărului de infecții respiratorii
"Creșterea salariului minim nu va fi înțeleasă..."


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale