Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.04.2024 00:15

Ocolul Silvic Răcari anunță...


A A

Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani

Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani

*În urmă cu aproximativ trei ani a fost începută popularea complexului cu cerbi lopătari

 

Șeful Ocolului Silvic Răcari, Cătălin Mușat, responsabil și de administrarea Complexului de Creștere Intensivă a Vânatului de la Bolovani, a făcut câteva precizări  referitoare la rezervația de vânătoare. Acesta a declarat că în urmă cu aproximativ trei ani a fost începută popularea complexului cu cerbi lopătari (Dama dama).

„În acea perioadă, am avut un țarc mic de carantină, de aproximativ o jumătate de hectar, în care am adus 19 exemplare - 15 femele și patru masculi. După finalizarea gardului împrejmuitor, care acoperă acum o suprafață de aproximativ 60 de hectare, exemplarele au fost relocate în această amenajare. În prezent, numărul acestora se situează în jurul valorii de 30”, a declarat șeful Ocolului Silvic Răcari, Cătălin Mușat.

Șeful Ocolului Silvic Răcari a subliniat că evaluarea  va fi efectuată în această primăvară, confirmând că se bucură de condiții bune de trai. În plus, a vorbit și despre planurile ample pentru viitorul complexului.

„Urmează să refacem întreaga împrejmuire a Complexului de Vânătoare de la Bolovani, acoperind aproximativ nouă hectare, și să încercăm o repopulare cu mistreți, cu mufloni și cu alte specii”, a mai precizat Cătălin Mușat.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Populația județului Dâmbovița, în declin
Dosar penal pentru șofer-pericol
Criză de medici la SAJ Dâmbovița
Scandalagii cercetați de polițiști
Avocatul Poporului, la Târgoviște
Înființarea substației de ambulanță la Dărmănești
Polițiștii, razii „în rafală”
Modernizare amplă la Grădinița din Dobra
Dezvoltarea rețelei de suport pentru consumatorii de droguri
Cursuri de formare profesională gratuite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale