19.08.2022 00:13

Majoritatea biletelor de tratament pentru pensionari au fost distribuite

Majoritatea biletelor de tratament pentru pensionari au fost distribuite
Galerie foto

Președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, Gheorghe Popa, a transmis recent că în urma ultimei discuții pe care a avut-o cu reprezentanții Casei Județene de Pensii Dâmbovița, aceștia l-au informat că au fost distribuite către solicitanți majoritatea biletelor de tratament balnear.

În luna iunie 2022, directorul Casei Județene de Pensii, Toni Ciprian, preciza faptul că au fost depuse 381 de cereri de bilete de tratament. Totodată, cei care au făcut cerere și încă așteaptă tichetele, se pot adresa conducerii Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița. Programul de lucrul cu publicul al Casei de Pensii este încă modificat, până când vor fi distribuite și decontate toate biletele de tratament balnear pentru vârstnici. 

„În ceea ce privește biletele de tratament pentru pensionari, sunt informații de la Casa Județeană de Pensii că au fost satisfăcute majoritatea cererilor pentru acestea, iar acolo unde nu a exista nicio posibilitate, au fost făcute intervenții la Casa Națională de Pensii pentru a se suplimenta locurile pentru cei nu au mai primit aceste bilete și se vor suplimenta în continuare și pentru luna viitoare. De asemenea, Casa Județeană de Pensii Dâmbovița ne-a asigurat pe noi, Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice că vor fi rezolvate și cererile din urmă pentru biletele de tratament”, a transmis Gheorghe Popa, președintele pensionarilor din Dâmbovița.

 

 

Ștefan Khalil