Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.03.2014 07:12

La finele săptămânii trecute, la Târgoviște


A A

Lanț uman împotriva traficului de persoane

Lanț uman împotriva traficului de persoane

❚ 50 de adolescenți, cadre didactice și organizatorii – Clubul Soroptimist Internațional Târgoviște – și-au dat mâna la acțiunea ce se dorește un semnal de alarmă împotriva traficului de ființe umane și a violenței ❚ Datele statistice trebuie să ne pună pe gânduri: România este între primele cinci țări din lume la acest flagel, iar Dâmbovița – la jumătatea clasamentului național

 

VIRGIL VOINESCU


 

Peste 50 de elevi din școlile și liceele municipiului Târgoviște s-au prins vineri, 7 martie a.c., în fața statuii lui Constantin Brâncoveanu din scuarul primăriei, într-un lanț uman. Acțiunea, organizată de Clubul Soroptimist Internațional Târgoviște, s-a dorit o formă de a sesiza opinia publică față de traficul de ființe umane și face parte dintr-o campanie antitrafic și antiviolență derulată împreună cu Uniunea Daneză și în parteneriat cu Poliția Dâmbovița – Centrul de Prevenire a Criminalității, Casa Corpului Didactic, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița.

„Încercăm să atragem atenția publicului larg, fetelor în general, a celor din licee, asupra pericolului pe care îl reprezintă traficul de ființe umane și asupra faptului că tot mai multe tinere cad victime acestui trafic”, ne-a declarat guvernatorul Uniunii Române pe Europa, Tatiana Dumitrescu.


Date alarmante

Cei 50 de elevi au fluturat stegulețe, au afișat pancarte și postere cu mesaje sugestive și au format din coli galbene imprimate lozinca: Stop traficului de persoane! Potrivit guvernatorului Uniunii Române pentru Europa Soroptimist Internațional, la nivel național, județul Dâmbovița se situează la jumătatea clasamentului în privința traficului de ființe umane. Ca țară, se stă mult mai rău, România fiind printre primele cinci din lume la acest flagel.

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Traseele turistice, în atenția jandarmilor montani
ANAF continuă implementarea măsurilor de protecție a angajaților și contribuabililor
Primăria Băleni a împărțit materiale de protecție persoanelor bolnave din comună
Operatorii economici din județul Dâmbovița au primit plățile pentru șomaj tehnic
Drum lin printre stele, Viorel Nicolescu!
S-a stins din viață d-nul dr. BĂRBULESCU CĂTĂLIN
Dezinfectarea localității, în atenția autorităților
Se deschid Parcul Chindia, Grădina Zoo și piețele din Târgoviște
COVID-19 confirmat la un diacon al Catedralei eparhiale
"Consultații juridice"... pentru contestarea amenzilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale