Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.03.2014 07:12

La finele săptămânii trecute, la Târgoviște


A A

Lanț uman împotriva traficului de persoane

Lanț uman împotriva traficului de persoane

❚ 50 de adolescenți, cadre didactice și organizatorii – Clubul Soroptimist Internațional Târgoviște – și-au dat mâna la acțiunea ce se dorește un semnal de alarmă împotriva traficului de ființe umane și a violenței ❚ Datele statistice trebuie să ne pună pe gânduri: România este între primele cinci țări din lume la acest flagel, iar Dâmbovița – la jumătatea clasamentului național

 

VIRGIL VOINESCU


 

Peste 50 de elevi din școlile și liceele municipiului Târgoviște s-au prins vineri, 7 martie a.c., în fața statuii lui Constantin Brâncoveanu din scuarul primăriei, într-un lanț uman. Acțiunea, organizată de Clubul Soroptimist Internațional Târgoviște, s-a dorit o formă de a sesiza opinia publică față de traficul de ființe umane și face parte dintr-o campanie antitrafic și antiviolență derulată împreună cu Uniunea Daneză și în parteneriat cu Poliția Dâmbovița – Centrul de Prevenire a Criminalității, Casa Corpului Didactic, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița.

„Încercăm să atragem atenția publicului larg, fetelor în general, a celor din licee, asupra pericolului pe care îl reprezintă traficul de ființe umane și asupra faptului că tot mai multe tinere cad victime acestui trafic”, ne-a declarat guvernatorul Uniunii Române pe Europa, Tatiana Dumitrescu.


Date alarmante

Cei 50 de elevi au fluturat stegulețe, au afișat pancarte și postere cu mesaje sugestive și au format din coli galbene imprimate lozinca: Stop traficului de persoane! Potrivit guvernatorului Uniunii Române pentru Europa Soroptimist Internațional, la nivel național, județul Dâmbovița se situează la jumătatea clasamentului în privința traficului de ființe umane. Ca țară, se stă mult mai rău, România fiind printre primele cinci din lume la acest flagel.

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Grosul" bugetarilor nu se află în primării
Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți
Salariile și cheltuielile sociale, acoperite în Dâmbovița
Amenzi usturătoare de la ITM
Praznicul Sfintei Cuvioase Parascheva, prilej de sărbătoare
"Instrucție" cu Poliția la CARP "Speranța"
Reducerile de salarii, sub tirul sindicaliștilor din Apărare
Amenzi drastice pentru folosirea unor aparate la volan
"Nu vă atingeți de salarii și pensii!"
Toamnă bogată... în "recoltări"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate
Editorial

Talciocul politic

Sunt imun la toate cântecele de sirenă ale tuturor formațiunilor politice aflați în aceste zile, aș zice vremuri de restriște națională, într-o bătălie nenorocită pentru, așa cum este cunoscută prin clasica imagine mioritică și sintagmă oripilantă, „Ciolanul Puterii”.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale