Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.09.2022 00:20

Editorial


A A

La Ziua ei sfântă, Târgoviștea privește spre viitor cu speranță (II)

La Ziua ei sfântă, Târgoviștea privește spre viitor cu speranță (II)

Fac o precizare, ca să nu fiu acuzat de parti-pris politic. Nu mă interesează din ce partid politic face parte un primar, ci mai degrabă ceea ce face pentru comunitate, spre binele acesteia și a evoluției sale în viitor. Iar actualul edil șef al Târgoviștei este un adevărat rectitor infatigabil și dăruit, al Cetății. Și este vorba de tânărul jurist Daniel-Cristian Stan, care și-a onorat / își onorează promisiunea încredințată concetățenilor săi la realegerea sa în anul 2020, și anume că „voi munci cu toată credința și priceperea mea pentru a da o nouă față acestui oraș”.

Și primarul Daniel Cristian-Stan s-a ținut, cu toate riscurile, de cuvânt. Da, fața urbanistică s-a schimbat semnificativ/ilustrativ în „timpul măsurat”, cum îi place cu îndreptățire să spună, al mandatului său: au apărut în peisajul municipiului noi și moderne artere de circulație (bulevardele „Regele Ferdinand I” și „Nicolae Basarab” și Splaiul Ialomiței), un mall uriaș, un oraș-bazar într-un oraș-cetate, cu un pitoresc parc megieș Gării de Sud, numeroase locuri de joacă, au fost reabilitate la standarde moderne cinematograful „Independența”, numeroase școli și grădinițe, piețele „Tricolorului”, „Revoluției” și parcul Mitropoliei, bulevardele „Regele Carol I” și „Mircea cel Bătrân”, s-au reasfaltat și se reasfaltează și alte străzi centrale și de margine.

Și am amintit doar o parte din opera restauratoare a primarului Daniel-Cristian Stan și a echipei sale. Cetatea este acum, când scriu acest editorial, un șantier pe care primarul este mereu prezent, veghind, deci, la „schimbarea la față” în bine a Cetății. Este, într-adevăr, omul potrivit la locul potrivit. Merită sincere felicitări! Deunăzi, un prieten gazetar dintr-o țară de top a occidentului european, trecând prin Târgoviște, mi-a mărturisit că nu se aștepta ca orașul să-l impresioneze într-atât, etichetându-l encomiast: „Este cochet, deci frumos și romantic”.

Și așa este, această Cetate Eternă a Românității privește cu speranță spre viitorul său SMART. La mulți ani, Târgovișțe, cetate a inimii mele și a inimilor tuturor celor care simt românește!

 

 

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale