Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.08.2019 00:17

VOX POPULI * Șeful statului este tras la răspundere de dâmbovițeni


A A

Iohannis, criticat pentru lipsa de reacție în cazul Caracal

Iohannis, criticat pentru lipsa de reacție în cazul Caracal

*Președintele României, Klaus Iohannis, cel mai informat om din statul român, este acuzat că nu s-a implicat suficient de mult în rezolvarea anchetei de la Caracal și se așteaptă de la acesta să înceapă să acționeze mai mult în perioada următoare

*Cei mai mulți dintre dâmbovițenii cu care am stat de vorbă sunt nemulțumiți de atitudinea președintelui României, Klaus Iohannis (sau mai bine zis de lipsa de atitudine!), dar sunt și persoane care i-au luat apărarea șefului statului

 

Ștefan Khalil


În ultima lună, cazul presupuselor crime de la Caracal au pus pe jar întreaga țară! Oamenii sunt revoltați de modul în care autoritățile au acționat în acest caz, mai ales familiile celor două fete dispărute, Luiza și Alexandra, ale căror cadavre nu au fost găsite. Președintele României, Klaus Iohannis, cel mai informat om din statul român, este acuzat că nu s-a implicat suficient de mult în rezolvarea anchetei de la Caracal și se așteaptă de la acesta să înceapă să acționeze mai mult în perioada următoare. Reporterii „Jurnal de Dâmbovița” au stat de vorbă cu numeroși cetățeni, întrebându-i cum comentează lipsa de implicare a președintelui Klaus Iohannis în cazul dispariției fetelor de la Caracal?

 

*În cinci ani de mandat el nu a făcut nimic! De ce ar fi făcut acum? Este un personaj foarte ciudat și am presimțirea că tot cu el ne vom alege la președinție și pentru următorii 5 ani. Tinerii îl plac și se mai găsesc destui nebuni și printre noi ăștia bătrânii să-l voteze, dar nu merită asta.

*Cum nu s-a implicat?! A făcut tot ce a ținut de el, el a trimis cei mai buni anchetatori din țară să se ocupe de acest caz și a fost implicat prin declarațiile pe care le-a făcut, dar mai mult de atât ce putea să realizeze? E vina lui că PSD și ALDE a umplut țara de incompetenți? Ei au fost la guvernare în tot acest timp.

*Pentru că asta este situația actuală în România. Autoritățile se luptă să-i apere pe hoți și pe noi să ne mănânce lumea interlopă, dacă se poate, să scape de noi. Fetele de la Caracal trăiesc, dar nu se vrea găsirea lor. Iohannis nu este interesat de acest caz, în schimb îl interesează și al doilea mandat la președinția României. Să vedem cine îl mai votează!

*Președintele nici nu prea are cum să se implice. Este o acțiune ce ține de Guvernul României, pentru că el controlează instituțiile statului și o face destul de prost după cum vedeți. Iohannis a ieșit și a spus că vor fi sancționați cei care trebuiau să acționeze atunci, la momentul oportun. Mai mult nu avea ce să facă.

*Oare de ce nu se implică Iohannis? Poate pentru că îi sunt indiferenți românii sau să se fi întins caracatița până la el?

*De ce să se implice, când poate să profite de ocazie și să critice guvernarea PSD? Pentru Iohannis, cazul Caracal a fost o bună oportunitate să-și mai facă puțină campanie electorală, dar în același timp și el este afectat. Putea să acționeze și el în mai multe moduri, nu a făcut-o, iar la alegeri va avea de suferit.

*Pentru că  Iohannis e prea ocupat să dea informații nemților și americanilor! Când să se mai ocupe și de țara pe care o conduce? Aveți pretenții prea mari, face și omul ce poate.

*Este o întrebare bună! De ce atâția oameni cu influență nu au nicio reacție? Iohannis a fost și el implicat într-un scandal asemănător, cu copiii vânduți în America. Nu la fel de rău, evident, dar se aseamănă, în orice caz. Nici lui nu i-a plăcut să fie deranjat atunci, așa că nu vrea nici el să deranjeze pe alții.

*Întrebați-i pe cei care l-au votat. Sunt curios ce mai are de gând să facă la următoarele alegeri. Toată țara era înspăimântată și șocată în același timp de ce s-a întâmplat atunci cu Alexandra, fata din Caracal, iar el la vreo două-trei zile a plecat în concediu. Asta este atitudine de președinte?

 

Se pare că cei mai mulți dintre dâmbovițenii cu care am stat de vorbă sunt nemulțumiți de atitudinea președintelui României, Klaus Iohannis (sau mai bine zis de lipsa de atitudine!), dar sunt și persoane care i-au luat apărarea șefului statului privind modul în care a reacționat pentru cazul anchetei de la Caracal. Dâmbovițenii se întreabă totuși cine va avea mai mult de suferit la următoarele alegeri prezidențiale, mai ales după ultimele evenimente care au lovit din plin România.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Vom avea altă guvernare în curând"
Dâmbovițenii nu sunt de acord cu schimbarea legii pensiilor
Absenteismul de la vot, criticat de dâmbovițeni
"Iarna asta o să fie foarte grea pentru noi, românii"
Starea de Urgență, singurul scut împotriva virusului?
Vizita pastorală a Mitropolitului Nifon în Protoieria Titu și sfințirea Casei Parohiale de la Parohia Stănești
Început de an școlar cu temeri pentru elevi și părinți
Moțiunea de cenzură împarte opinia publică
“COST putea fi salvat, dar nu s-a vrut”
Este România pregătită pentru coronavirus?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Guvernul dihoniei

Era previzibil să se ajungă la o ruptură majoră în coaliția de guvernare, una împotriva naturii, o coaliție a învinșilor în alegerile parlamentare, dar care, printrun joc viciat de interese afaceriste (politico-economice), ordonat ocult din afara fruntariilor românești, au creat o majoritate artificială suficientă pentru ca liberalouseriso/ plusisto-udemeristă să ocupe scaunele ministeriale din Palatul Victoria.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale