Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.11.2023 00:14

VOX POPULI


A A

Factura la gaze în iarnă, cu prețuri plafonate

Factura la gaze în iarnă, cu prețuri plafonate

*Calculele pentru factura la gaze în această iarnă pot aduce o altă perspectivă asupra cheltuielilor gospodăriei

 

Facturile mari la gaze pe timp de iarnă au fost o constantă în ultimii ani pentru mulți cetățeni. Cu toate acestea, în prezent, o schimbare importantă a survenit prin plafonarea prețului la gaze naturale. Astfel, calculele pentru factura la gaze în această iarnă pot aduce o altă perspectivă asupra cheltuielilor gospodăriei. Pentru a înțelege mai bine cum această schimbare poate afecta bugetele noastre, am decis să ieșim în stradă și să luăm pulsul opiniei dâmbovițene, cu privire la acest subiect.

 

*Sunt foarte bucuros că prețul la gaze a fost plafonat. În ultimii ani, factura la gaz m-a pus în dificultate. Cu această măsură, mă aștept să economisesc destul de mult.

*Mă întreb cât de mult vor ține prețurile plafonate. Sunt sceptic că vor rămâne la fel de scăzute pe termen lung, dar mă bucur de reducerea actuală a facturii.

*Încălzesc o casă mare și am observat imediat o scădere a costurilor după ce prețurile au fost plafonate. E o gură de oxigen pentru bugetul familiei mele.

*Am auzit despre ofertele cu prețuri mai mici de la anumite companii, dar nu știu cum să fac schimbarea furnizorului. Ar trebui să mă documentez mai mult.

*Sper ca iarna să nu fie prea geroasă. În caz contrar, chiar și cu prețurile plafonate, factura la gaze ar putea să crească semnificativ.

*E important să fim mai conștienți de consumul de gaze. În loc să ne bazăm doar pe prețurile plafonate, ar trebui să ne gândim și la izolarea casei și la eficiența centralelor termice.

 

Astfel, aceste opinii reflectă diferite perspective asupra prețurilor plafonate la gaze și a impactului lor asupra facturilor de iarnă. Cu toate acestea, cu măsuri adecvate de economisire a energiei și cu o abordare responsabilă, consumatorii pot să-și gestioneze mai eficient costurile cu încălzirea locuinței în timpul sezonului rece.

 

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Opinii din Dâmbovița despre creșterea inflației în România
Dâmbovițenii susțin decizia de a menține supermarketurile deschise și în weekend
Carnea de miel, un lux pentru mulți români în acest an de Paște
Cum fac față dâmbovițenii noilor scumpiri
Comasarea alegerilor locale și europarlamentare
Dâmbovițenii, îngrijorați de facturile mari de la utilități
România în Spațiul Schengen
Protestele angajaților din sistemul public, în vizorul opiniei publice
Restricțiile la plățile cash, luate la „bani mărunți”
Dâmbovițenii salută măsura plafonării prețurilor la alimente


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale