Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.07.2014 07:19

Editorial sportiv :: Lovitura de la colț!


A A

Îmi place primarul Ciprian Prisăcaru!

Îmi place primarul Ciprian Prisăcaru!

COSTIN MIHAI


Prisă sau Ciprian pentru prieteni, primarul interimar al municipiului Târgoviște gândește și acționează acum la un alt nivel. Nu mai semnalează ofsaiduri pe stadioane și a trecut de etapa în care semna ordine de deplasare pentru atleți și luptătoare. În noua postură, orice greșeală va fi decontată de zeci de mii de târgovișteni.

 

Cu Ciprian Prisăcaru nu am fost niciodată prieten, dar nici dușman, am colaborat atât cât a fost nevoie, cu mici scurtcircuite. L-am taxat aspru de câteva ori și l-am apreciat atunci când s-a impus, fără să-l lingușesc. Mulți îl invidiază acum pentru poziția pe care a pătruns, la numai 32 de ani. Eu doar l-am felicitat și i-am urat succes, pentru că are nevoie.

 

Nu e deloc ușor pentru el, însă a început bine. Îl văd implicat în diverse proiecte și nu pare copleșit de responsabilitatea uriașă, activând într-un domeniu unde nu-l recomandă experiența. M-a surprins plăcut și prin atitudinea manifestată la ședința asociaților de la clubul Chindia, unde l-a pus la punct pe președintele aterizat politic de la Otopeni.

 

Plecat din rândul oamenilor de fotbal și implicat pentru o perioadă la gruparea de lângă Turn, tânărul primar interimar a vorbit aplicat, așa cum ar trebui să o facă și ceilalți asociați. Ciprian Prisăcaru a pus pe picioare o afacere în fotbal, din care iarăși a avut de învățat.

 

Nu-l laud aiurea, doar îl felicit pentru curajul a reașeza proiectul fotbalistic Chindia pe o temelie sănătoasă, reformă pe care nu a reușit să o facă nimeni, de teamă să nu-i deranjeze pe cei care au transformat fotbalul într-o afacere personală. Acum a văzut și tânărul primar Prisăcaru ce riscuri apar atunci când pătrunzi în viesparul intereselor de la Chindia, unde s-au pripășit toți bărzăunii.

 

Ca la un semn, să nu spun la comandă, a devenit la rându-i ținta unor atacuri de presă de o mizerie insuportabilă. Nu-l apăr eu pe Ciprian Prisăcaru, sunt convins că se descurcă și singur, dar de ce trebuie ponegrit, intimidat și șantajat oricine încearcă să facă ordine la clubul Chindia și în sportul dâmbovițean?

 

Nu sunt consilierul lui, îl are deja pe fostul primar Gabriel Boriga, în schimb am prezentat o stare de fapt, de care primarul interimar al municipiului Târgoviște poate să țină cont sau nu. După o promovare ratată la nivelul Ligii a II-a și 26 de miliarde cheltuite în zadar, credeți că Ciprian Priscăru a greșit reproșându-i acest lucru președintelui de la Chindia? Eu sunt convins că nu.

 

Pentru mine nu e nici Prisă și nici Ciprian, e primarul interimar Ciprian Prisăcaru, pe care îl felicit pentru șansa la însănătoșire pe care o acordă clubului de fotbal Chindia! Iar dacă președintele aterizat politic la clubul târgoviștean are impresia că-l poate doborî lovindu-l pe la spate, atunci chiar își merită soarta. Însă odată cu el, e posibil să-și mai rupă gâtul și alții.

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale