Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.03.2024 00:17


A A

Haosul public și distrugerea națiunii române

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu fac altceva, mai ales de când România a fost admisă în NATO și UE, decât să răspundă orbește, și fără un dram de discernământ, la toate ordinele aiuritoare transmise de la Bruxelles/Strasbourg, și nu numai. Li s-a spus să mărească taxele și impozitele. Nu s-au opus nici măcar o clipă. Li s-a spus să ne distrugem industria și cea a mai rămas să dea unor briganzi de pe aiurea. S-au grăbit să îndeplinească porunca. Li s-a spus să le dea altora resursele naționale. Au făcut-o. Li s-a spus/li se spune să reseteze întregul sistem de educație școlară. Au făcut-o și pe asta și continuă să o facă. Iar școala românească a devenit o școală a ratării/eșuării… multilaterale a procesului de instrucție și educație. Așadar, încotro se îndreaptă România? Spre nicăieri. Spre propria dispariție. Și asta se produce într-un moment când de la Moscova ne sunt transmise amenințări apocaliptice. Președintele republicii, și comandant suprem al oștirii, își vede de ale lui, trăgând pe la Bruxelles și Washington ca să ajungă șeful ăl mai mare al NATO. Vrea herr să aibă imunitate. Ar fi vai și amar de NATO și de noi. Partidele politice se sfâșie între ele, chiar și cele din „coaliția de guvernare”, asemenea unor fiare, pentru a-și adjudeca, la alegeri, uriașa halcă a puterii. N-au nici mamă, nici tată. N-au avut, de fapt, niciodată. Și cu inconștientă, dar și criminală premeditare, mai ales, și-au vândut/își vând țara pentru propria lor bunăstare de geambași, ca și cum românii ar fi un neam de pripas. Este România un stat eșuat? Este. Este România în haos? Este. O, Doamne, și geambașii ăștia ne mai vor votul!

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale