Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.05.2023 00:20

Editorial


A A

Demenț neomarxist infantil

Demenț  neomarxist infantil

Nu-mi place s m joc cu cuvintele. Deci, titlul pe care l-am ales pentru acest editorial l-am premeditat, ca atare mi-l asum. Pentru c furiile progresiștilor neomarxiști mioritici devin, pe zi ce trece, pernicioase, producând un imens ru societții românești. Iat, ca și în cazul copilului de doar 7 ani, Rareș din Botoșani, câștigtor al binecunoscutului concurs „Românii au talent” de la PRO TV.

Ca arși la tlpi cu fierul roșu, neomarxiștii de serviciu, și din pcate, ținându-le hangul, și unii intelectuali subțiri cu aere de deontologi au srit gata s-l cspeasc pe bietul copil, cum c n-ar avea discernmânt s înțeleagh ce a memorat  - și texte poetice, și texte în proz -, pregtindu-se pentru concursul protevist, și c, în acest fel, prinții i-ar fi distrus copilria.

Adevrul e c, trind profund, și s-a vzut acest fapt - ceea ce Rareș a recitat în fața unui juriu avizat, sunt convins a priceput despre ce este vorba, numai c, pe criticii si  și ai juriului, i-a scos din minți, dând ei în.... mintea copiilor, mesajul patriotic al textelor recitate. Pi cum s nu-i fi scos din minți, vzând roșu dinaintea ochilor, de pild, acea parte dintr-un text în care se spune c, astzi, sentimentul patriotic este considerat o nebunie.

Ce ar fi vrut acești deontologi, loviți de o dement furie, este ca acest copil talentat și bine crescut s fi recitat ode dedicate consumului de droguri, libertții de a trage cu pușca în școal, preamririi internaționalismului neomarxist, distopiei sociale, urii faț de patrie și de neam? Potoliți-v, m, derbedeilor cu mințile bolnave de virusul globalizrii!

Avem nevoie dup 33 de ani de dezastru... multilateral capitalist neoliberal, cu efecte nenorocite și în domeniul educației tinerei generații, de copii normali, bine crescuți, educați dar în spiritul iubirii și respectului de neam și de România. Bravo lui Rareș! Felicitri sincere prinților și juriului de la „Românii au talent”!

 


George CoandComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Rsucire iohannist cu... sticl spart
O grev care anun marea furtun romneasc
Blocajul „rotativei” guvernamentale
Europa și America sunt cu noi!
Subconștientul european
Lumea ntre ciocniri de valuri (II)
Lumea ntre ciocniri de valuri (I)
Mecanism european 2024
Frica de… A.I.
Schimbarea sultanilor la AnkaraPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale