Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.05.2023 00:20

Editorial


A A

Demență neomarxistă infantilă

Demență  neomarxistă infantilă

Nu-mi place să mă joc cu cuvintele. Deci, titlul pe care l-am ales pentru acest editorial l-am premeditat, ca atare mi-l asum. Pentru că furiile progresiștilor neomarxiști mioritici devin, pe zi ce trece, pernicioase, producând un imens rău societății românești. Iată, ca și în cazul copilului de doar 7 ani, Rareș din Botoșani, câștigător al binecunoscutului concurs „Românii au talent” de la PRO TV.

Ca arși la tălpi cu fierul roșu, neomarxiștii de serviciu, și din păcate, ținându-le hangul, și unii intelectuali subțiri cu aere de deontologi au sărit gata să-l căsăpească pe bietul copil, cum că n-ar avea discernământ să înțeleaghă ce a memorat  - și texte poetice, și texte în proză -, pregătindu-se pentru concursul protevist, și că, în acest fel, părinții i-ar fi distrus copilăria.

Adevărul e că, trăind profund, și s-a văzut acest fapt - ceea ce Rareș a recitat în fața unui juriu avizat, sunt convins a priceput despre ce este vorba, numai că, pe criticii săi  și ai juriului, i-a scos din minți, dând ei în.... mintea copiilor, mesajul patriotic al textelor recitate. Păi cum să nu-i fi scos din minți, văzând roșu dinaintea ochilor, de pildă, acea parte dintr-un text în care se spune că, astăzi, sentimentul patriotic este considerat o nebunie.

Ce ar fi vrut acești deontologi, loviți de o dementă furie, este ca acest copil talentat și bine crescut să fi recitat ode dedicate consumului de droguri, libertății de a trage cu pușca în școală, preamăririi internaționalismului neomarxist, distopiei sociale, urii față de patrie și de neam? Potoliți-vă, mă, derbedeilor cu mințile bolnave de virusul globalizării!

Avem nevoie după 33 de ani de dezastru... multilateral capitalist neoliberal, cu efecte nenorocite și în domeniul educației tinerei generații, de copii normali, bine crescuți, educați dar în spiritul iubirii și respectului de neam și de România. Bravo lui Rareș! Felicitări sincere părinților și juriului de la „Românii au talent”!

 


George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm
Agenda 2024-2029: Ce este nou pentru educația europeană?
Jurnal de război. Tragica perspectivă (III)
Jurnal de război. Tragica perspectivă (II)
Jurnal de război. Tragica perspectivă
Editorialul ca un ecou de conștiință al opiniei publice
Editorialul ca un ecou de conștiință al opiniei publice
Eram stăpânii Europei
Eternul mărțișor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale