Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.03.2018 00:19

Editorial


A A

DECONSPIRAREA UNEI MINCIUNI KOVESISTE

DECONSPIRAREA UNEI MINCIUNI KOVESISTE

GEORGE COANDĂ


Difuzarea interviului fluviu deconspirator al lui Sebastian Ghiță, acordat vulpoiului de presă care este Ion Cristoiu, era firesc să stârnească un uriaș scandal și un frison de moarte în câteva suflete, și, cu deosebire, în cel al Laurei Codruța Kovesi. Și pe măsura derulării interviului pe micile ecrane am aflat lucruri înspăimântătoare și românii au văzut chipuri monstruoase de politicieni trădători, de neam și țară și li s-a mai deconspirat ceva bizar. Ceva care, sunt convins, i-a îngrozit pe lucrătorii dintr-un serviciu secret, și anume existența printre ei a unora vânduți unor agenturi străine de pe la aliații noștri din NATO și din UE care, unii ar voi să cumpere, în vrac, și pe nimic România. Acum, hai s-o spun pe cea dreaptă ,ca bătrân gazetar ce sunt, în afară de câteva amănunte mai mult sau mai puțin interesante, unele chiar înspăimântătoare cum am spus, cum ar fi deconspirarea faptului că există vânduți/ trădători prin serviciile secrete – unul a fost numit – pe fond interviul ne-a arătat un Sebastian Ghiță destul de precaut, iar Ion Cristoiu, oricât de vulpoi este, n-a reușit să scoată ceva fabulos. Repet, înspăimântător a fost/ este pentru unii de pe la SRI, pentru un de-alde Florian Coldea, și pentru DNA. Și, cu precădere pentru Laura Codruța Kovesi. Dacă este să fi fost ceva cât de cât senzațional este legat de falsificarea criminală a unor dosare. Însă și despre asta deja am aflat cu toții câte ceva. Din tot interviul ăsta însă chestia cu prezența Codruței la chefurile private organizate de Sebastian Ghiță, negată vehement de șefa DNA, că, vezi, eu n-am nicio relație cu un inculpat, s-a dovedit perfect adevărată. Așadar, faimoasa zeiță a anticorupției, este, fără niciun echivoc, o mincinoasă, care încearcă în disperare să-și salveze pielea. De ce s-o fi dând de ceasul morții mințind? Cred că herr Klaus Werner Iohannis n-ar mai trebui să stea prea mult pe gânduri și nici să se dea pe schiuri până la vară, și ar trebui s-o demită urgent pe Codruța. Ăsta este sensul așa-zisului interviu nuclear. Tot într-un viitor apropiat, Sebastian Ghiță ne va spune ceva mai mult și mai spectaculos. Așa a promis !



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale