Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.01.2022 00:17

Primăria Târgoviște așteaptă...


A A

Deblocarea situației ANL de la Sagricom

Deblocarea situației ANL de la Sagricom

*,,Așteptăm și acolo licitația din partea ANL pentru a se putea închide și acel șantier care este foarte important” *,,Proiectul de la Sagricom vizează finalizarea a șase scări, plus încă două scări de bloc care nici măcar nu au fost începute, ca și construcție, la acest moment”


Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan așteaptă ca Agenția Națională pentru Locuințe să deblocheze cât mai repede situația locativă din cartierul Sagricom, astfel încât locuințele începute acolo, în urmă cu mai mulți ani, să fie finalizate și repartizate celor care au cea mai mare nevoie de ele. Este vorba de 146 de unități locative care se află în diferite faze de construcție, dar care din păcate sunt abandonate... și lăsate în bătaia vântului. 

Edilul orașului a declarat că administrația locală este dispusă să facă tot ceea ce depinde de ea pentru ca șantierul din cartierul Sagricom să fie închis cât mai repede. Un aspect pozitiv semnalat de Cristian Stan este că locuințele ANL se vând ca pâinea caldă datorită prețului deosebit de atractiv de la acest moment. Numai în ultimele două luni, peste 100 de chirași au solicitat cumpărarea apartamentelor ANL în care locuiesc.

 

,,Avem peste 100 de solicitări de cumpărare a locuințelor ANL în ultimele 2 luni”

,,Mai avem un proiect important prin Agenția Națională a Locuinței (ANL), este vorba de proiectul din cartierul Sagricom. Din păcate, nici în acest moment, acolo lucrurile nu se mișcă, nu știu dacă s-a lansat licitația, ultima dată când m-am interesat nu era lansată licitația pentru cele 146 de unități locative care trebuie să fie finalizate în zona respectivă. Administrația locală târgovișteană este pregătită să realizeze toate intervențiile, toate lucrările care sunt în sarcina noastră, legate de  utilități, amenajare străzi, alei, parcări... Așteptăm și acolo licitația din partea ANL pentru a se putea închide și acel șantier care este foarte important mai ales că și în cartierul Sagricom avem câteva investiții publice ale administrației târgoviștene, este vorba de o grădiniță care este aproape finalizată acolo și va fi construită și o creșă. Deci și acolo este o zonă în plină dezvoltare, dar cea mai importantă investiție este aceasta legată de locuințele ANL, de șantierul de acolo care este abandonat de vreo 3-4 ani și cred că ar trebui să se găsească o soluție cât mai rapidă și acolo mai ales că cererea pentru locuințe pentru tineri este destul de mare. Proiectul de la Sagricom vizează finalizarea a șase scări, plus încă două scări de bloc care nici măcar nu au fost începute, ca și construcție, la acest moment”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, în cadrul unei recente conferințe de presă.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Județul Dâmbovița încă are o localitate în scenariul Galben
„Stațiile de cale ferată nu sunt vândute și nu se vând”
Recomandări privind mușcătura de căpușă
„Anotimpul asfaltărilor”
Pompierii, prietenii copiilor!
Prima persoană care s-a vaccinat cu doza a 4-a a fost un medic de familie!
Proiectul locuințelor ANL în zona UM Gară
Proiecte importante pregătite de Primăria comunei Raciu
Estimarea necesarului de vaccin antigripal pentru la toamnă, o mare dilemă!
Medicii de la SJUT, premiați la nivel național


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (III)

Apropo de buna, amicala înțelegere dintre maghiari și români la firul ierbii. Este un frumos basm autoamăgitor pentru români. Știți ce s-a petrecut cu câțiva ani în urmă la Târgu-Secuiesc? Doi maghiari de rând au fabricat o bombă artizanală, pe care au vrut s-o detoneze la parada trupelor românești cu prilejul zilei naționale de 1 Decembrie. Au fost prinși la timp și băgați după gratii cu îndreptățită acuză de... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale