Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.05.2017 00:55

În 24 de ani de activitate, profesionalism și bună organizare,


A A

Compania Regata din Târgoviște a devenit un brand național

Compania Regata din Târgoviște a devenit un brand național

❚ “Datorăm toate aceste lucruri domnului Ionel Mișu pe care îl comemorăm astăzi, 25 mai 2017. Aceasta este linia pe care dânsul și-a dorit-o, ca firma să se dezvolte, ca Regata să ajungă cât mai departe” (directorul comercial al Companiei Regata, Romeo Arvinte)

 

VIOLETA STANCIU


 

Compania Regata din municipiul Târgoviște, un brand național! Povestea Regata a început în anul 1993 și de atunci, prin ambiție, bună organizare și profesionalism, compania s-a dezvoltat continuu, ajungând ca în cei 24 de ani să devină cel mai mare importator de gresie și faianță din România, să ofere peste 220 de locuri de muncă, să aibă în portofoliu peste 12.000 de repere (produse distincte) și furnizori recunoscuți, dar și să furnizeze materiale de construcții în toată țara.

 

Înregistrând o evoluție spectaculoasă de la un an la altul, Regata România a ajuns în prezent importatorul și distribuitorul numărul 1 în materiale de construcție, fiind totodată un participant constant și activ la foarte multe târguri și expoziții.

 

Toate acestea au ajutat compania să înțeleagă cerințele pieței, nevoile clienților, dar și trendurile. Recunoscută pe plan național de către organizații guvernamentale și nonguvernamentale, compania Regata își reia în fiecare an promisiunea de la care a început povestea de succes: aceea de a oferi clienților produse și servicii de calitate, de a aduce bucurie în fiecare casă.

 

Rămânând fidelă acestor principii, Regata s-a implicat și în susținerea activităților sportive locale, compania fiind sponsorul principal al echipei de fotbal Chindia Târgoviște.

 

“Datorăm toate aceste lucruri domnului Ionel Mișu pe care îl comemorăm astăzi, 25 mai 2017. Aceasta este linia pe care dânsul și-a dorit-o, ca firma să se dezvolte, ca Regata să ajungă cât mai departe. Sunt 5 ani de când l-am pierdut, ne pare foarte rău, ne-am fi dorit să fie aici, alături de noi, să vadă că îi ducem în continuare cu succes ambiția și viziunea, ideea pe care a avut-o. Sunt convins că acolo unde este se bucură și sperăm să-i dăm motive de bucurie în continuare. Noi, cei din familia Regata, îi suntem recunoscători și sperăm ca succesorii să fie mândri de noi. Multe dintre lucrurile care se întâmplă la Regata se datorează domnului Ionel Mișu, chiar dacă dumnealui nu mai există de 5 ani. Vrem să fim alături de oameni, pentru că asta a fost dorința dumnealui. Considerăm că în acești 5 ani am realizat o bună parte dintre lucrurile pe care și le-ar fi dorit. Asta ne motivează și pe noi: să facem și mai mult decât și-a dorit Ionel Mișu”, ne-a declarat directorul comercial al Companiei Regata, Romeo Arvinte, care, la rândul său, a învățat multe de la cel care a fost Ionel Mișu.

5 ani de la trecerea la Domnul a lui Ionel Mișu (Regata)

 

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Construcțiile, în picaj
Sistemul informatic al fiscului nu stă foarte bine
Străzile din satul Suduleni au fost modernizate
Proiectul de asfaltare pentru reabilitarea infrastructurii rutiere
Schimbări climatice afectează vegetația în sudul județului Dâmbovița
Impozite pentru înfrumusețare și întreținere corporală
Amenzi usturătoare pentru deșeuri reciclabile
327 de locuri de muncă disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Militarii români sunt trimiși iar pe aiurea-n lume…

...că, zău, dacă înțeleg de ce este musai să servească, de fapt, nu pacea-n omenire, ci interesele afaceriste ale altora sub strigătul NATO și, în mod very special, ale lui „Uncle Sam”. Ca să-și arate loialitatea în „cea mai puternică alianță militară din lume”, oștirea țării și-a trimis soldații, alături de cei yankei, prin, deșerturile Irakului și prin pustiitățile muntoase din Afganistan, ba și prin „continentul... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale