Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.04.2024 00:14

Primăria Runcu lansează...


A A

Proiectul de asfaltare pentru reabilitarea infrastructurii rutiere

Proiectul de asfaltare pentru reabilitarea infrastructurii rutiere

Primăria comunei Runcu a anunțat un nou proiect major privind asfaltarea a aproximativ trei kilometri de drumuri, ca parte a eforturilor de îmbunătățire a infrastructurii rutiere din localitate. Primarul Gheorghe Brebeanu a subliniat că acest demers constituie una dintre prioritățile administrației locale pentru anul 2024.

„Infrastructura rutieră este importantă pentru noi și pentru orice comunitate care vizează evoluția. Avem acum doar trei kilometri de drumuri neasfaltate în comună, dar aceștia vor fi reabilitați în viitorul apropiat. Runcu va deveni una dintre puținele localități din județul Dâmbovița care va avea  toate străzile asfaltate", a declarat primarul Gheorghe Brebeanu.

Îmbunătățirea infrastructurii rutiere vine în contextul unui interes crescând pentru turismul din comuna Runcu. Proiectul de asfaltare este văzut ca un pas esențial pentru susținerea dezvoltării sectorului turistic, atrăgând atenția investitorilor și facilitând investițiile în pensiuni și parcuri de recreere în comună.

„Este esențial să avem infrastructură solidă pentru a susține sectorul turistic. Asfaltarea celor trei kilometri de drumuri va fi un pas important pentru noi. Investițiile private în turism sunt în creștere, iar noi dorim să oferim condiții optime pentru aceste investiții. Este o prioritate pentru noi să dezvoltăm comuna în acest sens", a adăugat primarul Gheorghe Brebeanu.

Această inițiativă nu numai că va îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor din Runcu, dar va consolida și economia locală prin atragerea unui număr crescut de turiști și investitori. Reabilitarea infrastructurii rutiere este văzută ca o oportunitate pentru dezvoltarea durabilă și prosperitatea comunității în viitor.

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Străzile din satul Suduleni au fost modernizate
Schimbări climatice afectează vegetația în sudul județului Dâmbovița
Impozite pentru înfrumusețare și întreținere corporală
Amenzi usturătoare pentru deșeuri reciclabile
327 de locuri de muncă disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști
365 de locuri de muncă vacante


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale