Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.07.2017 00:19

Editorial


A A

Codruța va pleca?

Codruța va pleca?

GEORGE COANDĂ


Laura Codruța Kovesi a dat în bobote. Se vede că-i tremură suflețelul. A aflat și ea, în sfârșit, că orice minciună are picioare scurte și te lovește la mir precum un bumerang. Arivistă din fire, ajunsă în lumea mare pe mâna lui Traian Băsescu, executând porunci politice venite din sferele înalte ale puterii, sau chiar din cercuri oculte de afaceri din afara țării, i s-a urcat la cap beția produsă de funcția de șef de procuratură – fie aia a republicii, fie la DNA -, și și-a schimbat condiția de procuror de provincie în cea de komisar cu porniri bolșevistoide, sperând că, dacă va confecționa dosare politice false, se va eterniza în postura de bau-bau primind coronițe de premiantă, de exemplu, de la Washington.

Laura Codruța însă nu s-a prins că orice naș își are nașul. Și cum trebuia să vină și momentul adevărului, dată de gol de niște stenograme care au deconspirat-o pe post de conspiratoare la adresa unor importanți oameni politici, a dat fuga fuguța la o publicație on-line prietenă, și s-a așternut la vorbă scuzându-se că, vedeți așa și pe dincolo, că n-a zis ce-a zis. Bref, o vorbă înțeleaptă: cine se scuză se acuză. Da’ s-a văzut bine ceva când a fost întrebată dacă familia Iohannis are vreun dosar în cercetări. Cu o voce pierită a declarat că nu. Ei bine, atunci ne-am dat seama, că atâta experiență jurnalistică avem la purtător, i-a intrat spaima-n oase. Figura spășită, voce moale, orice bun observator și-a făcut o impresie corectă: tremură-n pantofi. Îi este frică mai ales de eșecurile înregistrate până acum, ceea ce o descalifică, dar groaza care o marchează vine din mirosul pestilențial emanat de cadavrele pe care le are în debaralele din DNA și de care ar vrea să scape acum, aruncându-le într-o pubelă oricare ar fi ea. Groaza se dublează însă când se gândește la oprobriul care va fi să cadă pe capul ei din partea ălora de-au premiat-o. Și mai abitir se triplează de demiterea care într-o zi îi va veni de la președintele Iohannis care nici el nu o poate ține în brațe la nesfârșit. Și ziua aia se aproprie și poate că țara va intra în normal într-ale justiției.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale