Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.11.2022 00:15

Infrastructură în prefacere la Runcu


A A

CJD a lansat licitația publică pentru reabilitarea DJ 712A

Ștefan Khalil


Infrastructura rutieră rămâne prioritatea zero (0) pentru autoritățile județene. În ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița a fost aprobat în unanimitate de voturi proiectul tehnic pentru indicatorii tehnico-economici actualizați devizul general actualizat pentru obiectivul de investiții „Reabilitare DJ 712A Runcu - Râul Alb”. Proiectul prevede consolidarea și modernizarea a unui sector de circa 2,1 km de drum.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a anunțat în plenul ședinței că sursele de finanțare ale proiectului vor fi asigurate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Deja a fost semnat proiectul tehnic pentru această investiție, fiind făcut un pas important pentru realizarea proiectului. Astfel, după aprobarea consilierilor județenei, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a anunțat că va fi semnată toată documentația lansării licitației publice pentru începerea lucrărilor de execuție pentru investiția ce privește reabilitarea DJ 712A Runcu – Râul Alb.

„Vă dau o veste bună: împreună cu colegii din aparatul propriu, voi semna referatele privind caietele de sarcini și vom scoate la licitație acest drum important pentru noi, finanțat prin Programul Național Anghel Saligny. Pentru că avem gata proiectul tehnic, vom scoate direct la licitație execuția Drumului Județean Runcu-Râul Alb”, a anunțat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Campania 2022 de scheme de sprijin cuplat în sectorul vegetal
Rata șomajului, în scădere: 3,07%
"Calitatea vieții pensionarilor din România trebuie îmbunătățită"
384 de fermieri dâmbovițeni s-au înscris în Programul de tomate
Avansează lucrările la rețeaua de canalizare
Conferința ”Educație financiară pentru creșterea afacerilor și dezvoltarea economică”
673 de locuri de muncă disponibile
Pensionarii nu ies în stradă pentru proteste
676 de locuri de muncă disponibile
Fondurile de vânătoare, la mare căutarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

O grevă care anunță marea furtună românească

GEORGE COANDĂ


Greva cadrelor didactice, cu toate controversele pe care le-a stârnit, a arătat guvernării că Școala este acel factor fundamental fără de care o națiune nu poate funcționa, nu este viabilă. Iar domnului președinte al republicii, Klaus Werner Iohannis – să reamintim că, la bază, este profesor – i-a bătut obrazul punându-i în față un adevăr dur: România educată –... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale