24.11.2022 00:15

CJD a lansat licitația publică pentru reabilitarea DJ 712A

Ștefan Khalil


Infrastructura rutieră rămâne prioritatea zero (0) pentru autoritățile județene. În ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița a fost aprobat în unanimitate de voturi proiectul tehnic pentru indicatorii tehnico-economici actualizați devizul general actualizat pentru obiectivul de investiții „Reabilitare DJ 712A Runcu - Râul Alb”. Proiectul prevede consolidarea și modernizarea a unui sector de circa 2,1 km de drum.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a anunțat în plenul ședinței că sursele de finanțare ale proiectului vor fi asigurate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Deja a fost semnat proiectul tehnic pentru această investiție, fiind făcut un pas important pentru realizarea proiectului. Astfel, după aprobarea consilierilor județenei, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a anunțat că va fi semnată toată documentația lansării licitației publice pentru începerea lucrărilor de execuție pentru investiția ce privește reabilitarea DJ 712A Runcu – Râul Alb.

„Vă dau o veste bună: împreună cu colegii din aparatul propriu, voi semna referatele privind caietele de sarcini și vom scoate la licitație acest drum important pentru noi, finanțat prin Programul Național Anghel Saligny. Pentru că avem gata proiectul tehnic, vom scoate direct la licitație execuția Drumului Județean Runcu-Râul Alb”, a anunțat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.