Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.01.2022 00:12

În Dâmbovița,


A A

Centrul de Transfuzie Sanguină a început anul cu noi dotări

Centrul de Transfuzie Sanguină a început anul cu noi dotări

*Centrul a obținut o centrifugă de procesare a sângelui nouă și, totodată, a intrat în posesia spațiului de la parter!

 

Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița a încheiat cu bine anul 2021! Centrifuga de procesare a sângelui, echipamentul solicitat și mult așteptat, a sosit la Târgoviște pe final de an, când a avut loc și eliberarea spațiului de la parterul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, unde a funcționat farmacia spitalului. Acum angajații instituției pregătesc documentația pentru modificarea spațiului de la parter unde vor fi instalate echipamentele de bază ale Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița.

„Anul 2021 s-a încheiat cu obținerea acelui echipament pe care ni-l doream foarte mult, Centrifuga de procesare a sângelui, care a venit în decembrie. Acesta a fost și motivul pentru care am solicitat urgent spațiul de la parter unde să instalez echipamentul pentru că nu încăpea la etaj. Așa s-a eliberat spațiul de jos, unde era farmacia, numai că hârtiile, contractul, partea scrisă... urmează să se întâmple. Contractul îl face Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, pentru că noi suntem chiriașii lor, spitalul este administratorul, iar proprietarul este Consiliul Județean Dâmbovița care ne-a permis această extindere.

A durat foarte mult, dar, la final de an, s-a împlinit dorința noastră, acum mai rămâne demersul de a modifica, să obținem permisiunea să modificăm acest spațiu ca să facem intrare de la noi, să nu fie intrarea de afară, să nu fie un spațiu cu două intrări. După aceea urmează a altă documentație, pentru că trebuie să cerem aprobarea DSP Dâmbovița să compartimentăm noul spațiu”, a declarat directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, dr. Iulia Stanciu.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Recomandări privind mușcătura de căpușă
„Anotimpul asfaltărilor”
Pompierii, prietenii copiilor!
Prima persoană care s-a vaccinat cu doza a 4-a a fost un medic de familie!
Proiectul locuințelor ANL în zona UM Gară
Proiecte importante pregătite de Primăria comunei Raciu
Estimarea necesarului de vaccin antigripal pentru la toamnă, o mare dilemă!
Medicii de la SJUT, premiați la nivel național
Comuna Dobra ia măsuri de securitate!
Culturile speciale și cele ecologice, în prim plan


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai există România ca stat unitar și suveran? Nem! (II)

Și evenimentul a mai avut loc exact când se împlinesc 150 de ani de la plecarea în eternitatea istoriei a „Crăișorului munților” (Avram Iancu) și când, de asemenea, se împlinește un secol de la încoronarea în Alba Iulia a regilor României Mari.

Și atunci de ce să nu mă ducă/să nu ne ducă gândul că, dezvelirea statuiei unui torționar medieval maghiar al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale