Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.04.2024 00:18

A ajuns și la Târgoviște...


A A

Caravana „Fără Bariere - Tot Adevărul despre Droguri”

Caravana „Fără Bariere - Tot Adevărul despre Droguri”

*La eveniment au participat și persoane care au experimentat în mod direct dependența de droguri sau care au avut în familie astfel de cazuri

 

Sub deviza „Fără Bariere - Tot adevărul despre droguri”, caravana  a ajuns și în municipiul Târgoviște! Vineri, Sala Cinematografului Independența a fost gazda unui eveniment de impact, unde sute de tineri și-au găsit calea spre informare și conștientizare în privința pericolelor consumului de droguri.

La această acțiune au luat parte și reprezentanți ai autorităților locale și județene, printre care președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vicepreședinta Luciana Cristea, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, prefectul județului, Claudia Gilia, deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, deputatul USR, Daniel Blaga și senatorul PSD, Titus Corlățean.

De asemenea, la eveniment au participat și persoane care au experimentat în mod direct dependența de droguri sau care au avut în familie astfel de cazuri. Aceștia au împărtășit din experiența lor cu cei prezenți, vorbind despre riscurile imense ale consumului de substanțe interzise.

Caravana „Fără Bariere - TOT adevărul despre droguri” a adus lumină în întunericul incertitudinii, oferindu-le tinerilor ocazia de a înțelege mai bine consecințele nefaste ale alegerilor legate de consumul de droguri și îndrumându-i către soluții și sprijin în cazul în care se confruntă cu astfel de probleme.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiectul european - atacat la „baionetă”
Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar
Industria de Apărare și-a crescut exportul
„Noi avem cele mai mici salarii din tot sistemul bugetar”
Finalizarea campaniei de vaccinare antirabică și măsuri pentru microciparea animalelor
Astazi
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Noi investiții în infrastructura educațională din Târgoviște
Sprijin pentru Azilul de bătrâni din Pucioasa
7 zile de festival, 30 de spectacole, 10 filme de artă - sinteza BABEL 2024


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale