Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.08.2014 08:19

Editorial


A A

Bișnițari cu "adevărul"

Bișnițari cu

ALINA MAVRODIN VASILIU

www.alinamavrodin.ro


Au bișnițărit și au traficat la viața lor de toate: blugi, țigări, alcool, mașini, valută... și pe mare, și pe uscat. Au bișnițărit post-revoluționar și vreo câteva zeci de mii de copii și au traficat la greu forță de muncă, mituind judecători, avocați și alți „oameni ai legii” plantați anume de grupările de crimă organizată prin diverse instituții ale statului român, vândut la bucată.

După ce s-au umplut de bani murdari, au intrat ca niște „democrați” în politică și în presă, ca să-i spele și pe ei propaganda laolaltă cu fălcile celor care molfăie penal bugetele publice, în timp ce se declară adversari ai corupției.

 

Sinistra adunătură de bișnițari nu avea cum să nu scoată „puroiul” în stradă, așa cum a botezat un consilier prezidențial puhoiul de români care s-au „plimbat” pașnic împotriva dictaturii abuzurilor, hoțiilor și propagandei agresive. Buboiul însă presimt că se va sparge cu adevărat în curând. Abia atunci vor țâșni cu forță, pe toți pereții țării, nemulțumirile, revolta și dezamăgirile adunate în ultimii ani. Sunt de părere că așa se va întâmpla într-un viitor nu prea îndepărtat. Altă cale nu pare să existe în acest moment, de vreme ce nici instituțiile statului de drept nu-i pot opera pe corupți cu instrumentele democratice ale legii.

 

Doar adversarii corupției devin victimele sigure ale „justiției independente” care-și primește sentințele la plic după ce ele au fost trâmbițate în prealabil pe „sticlele” propagandei finanțate de bișnițari și de traficanți. Inclusiv pe ale moraliștilor, foști bișnițari de copii, ori pe „sticlele” devalizatorilor de bănci ale statului. Dacă aici a ajuns România, după 25 de ani de la Revoluția din ’89, înseamnă că infecția este cât „statul de drept”.

 

Presimt așadar că „puroiul” va țâșni în valuri pe străzile și în piețele țării. Și asta, repet, foarte curând! Cu mintea ei puțină și cu banii ei murdari mulți, propaganda finanțată de bișnițari și de traficanți de carne vie chiar cu asta se ocupă, provocând poporul la revoltă cu minciunile ei.

 

N-ar fi de mirare așadar ca românii să iasă în stradă, cu mic cu mare, ca să arate că poporul nu e în majoritatea lui o „masă ineptă”, „un puroi”, „viermi”, „ciumpalaci”, „oameni lipsiți de cultură”, „țărănoi” și-n câte alte feluri am fost botezați de propagandiștii mercenari aflați în solda bișnițarilor. Recenta lor găselniță a fost însă una de toată scârba. Să-și facă poze și emisiuni de televiziune sub firma „adevărul”, crezând că dacă au în spate un banner pe care scrie „adevărul”, minciunile pe care le debitează primesc valoare de adevăr.

 

Pericolul e, însă, să le cadă firma în cap, pentru că socotelile lor, făcute în casele bișnițarilor cu „adevărul”, nu se mai potrivesc cu cele din târg, unde au ieșit și vor mai ieși la plimbare românii cinstiți, hotărâți să spargă buboiul mafioților. De-aia vedem și puroiul, ăla mustind de corupție, cum se scurge continuu prin canalele de „presă” ale bișnițarilor cu „adevărul”. Ca tratament democratic la puroiul politicomediatic al traficanților (de copii și de orice!) vor ieși românii în stradă, din nou. Puhoi!

www.alinamavrodin.ro



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale