Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.11.2021 00:20

Editorial


A A

Bâlbe la nivel înalt

Bâlbe la nivel înalt

În criza trivalentă care încă tușează acum România - politică, sanitară, economică - bâlbele penibile de la „nivel înalt”, și să spunem că este vorba de Palatul Cotroceni și conducerea superioară a PNL, riscă să adâncească și mai aiuritor dezastrul în care se zbate o întreagă națiune.

Este foarte clar că, atât președintele Klaus Werner Iohannis cât și partidul său – cât o fi nici el nu este convins că este așa dar i-a prins bine pe post de vehicul electoral – sunt într-un moment-clenci din care nu prea au habar cum să iasă fără să-și rupă gâtul ducându-se, bâldâbâc, într-un înec definitiv, ejectându-i din istorie. Și mai este foarte clar încă ceva, lui Klaus Werner Iohannis îi tremură genunchii de frică, fiind conștient că, în urma lui, lasă un dezastru pentru care ar putea fi tras la socoteală de poporul român pe care l-a aruncat într-o disperare existențială.

În aceste momente cruciale pentru soarta românilor, PNL și PSD negociază pe viață și pe moarte la una din vilele Lac cum să împartă fotoliile și cine să se așeze în fotoliul suprem de la Palatul Victoria, ori Ciolacu, ori Ciucă. Deocamdată și pesediștii și liberalii se uită spre Palatul Cotroceni, așteptând să vadă cum dă cu banul Klaus Werner Iohannis. Azi îl vrea pe Ciolacu, iar șeful PSD știe că este îndreptățit să ia în primire fotoliul de premier, doar partidul lui a câștigat alegerile, mâine l-ar dori pe generalul în retragere Ciucă.

Iar de pe tușă Cioloș latră cu furie oarbă pentru că useriștii, neomarxiști fiind, cu apucături bolșevice, nu pot înțelege nici în ruptul capului cum de pun de-o guvernare de alianță liberalii cu „ciuma roșie” dar, Klaus ba, el vrea cu  Pee See Dee  și cu  jo napot kivanok Ciolacu. Încă se complace în bâlbe, omul este, după șapte ani la Cotroceni, încă amator în d-ale politicii, iar politica la români e a naibii de complicată! Asta e, o întreagă națiune este în așteptare până când Klaus o să… bată mingea care-i convine la golf.

 

 

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale