Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.12.2020 00:21

În ceea ce-i privește pe profesori, președintele SLI Dâmbovița a opinat...


A A

"Activitatea didactică în școli se face cu materialul clientului"


❚ ,,Despre reluarea învățământului în sistem clasic se discută, dar constat că discuțiile nu sunt suficiente...” ❚ „Au primit unele școli din județ tablete pentru copiii, dar problema laptopurilor pentru cadrele didactice încă nu este rezolvată”

 

VIOLETA STANCIU

 


 

A fost rezolvată, în mare parte, problema necesarului de tablete pentru elevii din mediile defavorizate ale județului Dâmbovița! Tranșele de tablete care au sosit în ultimul timp la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița au acoperit această nevoie stringentă, dar a rămas în continuare de soluționat problema laptopurilor necesare profesorilor, pentru că aceștia își desfășoară cursurile online cu propriile dispozitive electronice... Această situație din învățământ l-a determinat pe liderul de sindicat, pe profesorul Emil Poamă să declare că ,,activitatea didactică în școli se face cu materialul clientului”. ,,Au venit niște tranșe de tablete pentru copii, dar acum activitatea didactică în școli se face cu materialul clientului, adică profesorii fac lecții cu propriile lor laptopuri. Au primit unele școli din județ tablete pentru copiii, dar problema laptopurilor pentru cadrele didactice încă nu este rezolvată. Nu știu ce se va mai rezolva, pentru că trebuie să așteptăm să vedem care este linia politică. Despre reluarea învățământului în sistem clasic se discută, dar constat că discuțiile nu sunt suficiente, dar este adevărat că acest lucru depinde și de evoluția pandemiei de coronavirus”, a declarat prof. Emil Poamă, președintele Sindicatului Liber Independent (SLI) Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Mari poeți români, omagiați la Muzeul "Casa Romanței" din Târgoviște
"Scoală-te și du-te, credința ta te-a mântuit!"
Sondaj printre copii: 56,8% dintre ei vor redeschiderea școlilor
Târgoviștea ar putea avea un teatru pentru copii ultra-modern
Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște ridică cortina!
39 de unități școlare vor primi dotări IT
"Protestele în educație vor fi inevitabile"
Programul Teleșcoala va continua și după redeschiderea școlilor!
Sărbătoarea Botezului Domnului - 2021
Inspectoratul Școlar, pregătit pentru reluarea învățământului fizic


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Eminescu are mereu dreptate...

... în tot ceea ce a scris ca ziarist – de fapt, a fost și este cel mai mare om de presă român incontestabil -, căci ce a înfierat ieri este și acum, după un veac și mai bine, perfect valabil când vine vorba de ceea ce numim clasă politică. De bună seamă el este Poetul Național.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale