Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.01.2012 00:04

Episodul-șoc „NEW EURODINCOM SRL”: intră în scenă apărătorul PDL-ist Gabriel Cioacă, finul președintelui PDL Florin Popescu


A A

PDL APĂRĂ "CARACATIȚA DINU"

PDL APĂRĂ

❚ Mega-ancheta dedicată escrocheriilor „Caracatiței Dinu” în Dâmbovița și în alte 3 județe a dezvăluit țepele de 14 milioane de euro date de firme-fantomă statului român și unor societăți de leasing ❚ În această afacere (intrată pe mâna procurorilor D.N.A.), Dinu Gheorghe, șeful Poliției Comunitare Târgoviște și fiul său, PDL-istul Dinu Bogdan- Florin, au preluat mai multe firme pe sistem „suveică” și, după țepuirea creditorilor, le-au vândut, în stare de faliment, unor cetățeni arabi ❚ Firma SC EURODIN COM SRL, chemată în judecată de o societate de leasing la Tribunalul Dâmbovița, a fost reprezentată în instanță „cu domiciliul ales la cabinetul de avocatură Gabriel Cioacă”, adică finul președintelui Consiliului Județean și al PDL Dâmbovița, Florin Popescu ❚ Autoritățile dâmbovițene PDL-iste, amorțite politic, nu au absolut nici o reacție și continuă să-l mențină pe Dinu Gheorghe, protejatul PDL Dâmbovița, în funcția publică de director executiv al Poliției Locale Târgoviște (care a devenit miliția politică a PDL!)

 

 

citiți și

episodul I: "CARACATIȚA DINU" A DAT ȚEPE DE 14 MILIOANE DE EURO

episodul al II-lea: "CARACATIȚA DINU" A VÂNDUT FIRME FALIMENTARE LA ARABI

episodul al III-lea: Rețeta țepelor cu firme-fantomă ale "Caracatiței Dinu"

episodul al IV-lea: O NOUĂ FILIERĂ ARABĂ A "CARACATIȚEI DINU": SERIALUL "CONCEPT COMVEST SRL"

episodul al V-lea: PDL APĂRĂ "CARACATIȚA DINU" 

episodul al VI-lea: TĂCEREA AUTORITĂȚILOR HRĂNEȘTE "CARACATIȚA DINU"

episodul al VII-lea: „CARACATIȚA DINU”, ÎNDOPATĂ CU BANI PUBLICI


Continuăm astăzi dezvăluirile în legătură cu afacerile tenebroase ale „Caracatiței Dinu” cu noi informații despre alte și alte firme controlate de șeful Poliției Comunitare Târgoviște, Dinu Gheorghe și de fiul său, PDL-istul Dinu Bogdan-Florin. Cei doi protejați PDL sunt implicați într-o rețea de anvergură națională care a păgubit statul român, dar și mai multe firme de leasing, cu aproape 14 milioane de euro, conform cercetărilor efectuate de comisarii Gărzii Financiare Buzău. Dosarul se află în momentul de față pe mâinile procurorilor Direcției Naționale Anticorupție. Rețeta escrocheriilor după care a acționat „Caracatița Dinu” este una binecunoscută, a tunurilor date după 1989 de firme care comercializau produse puternic accizabile, acumulau datorii imense prin neplata accizelor și apoi erau vândute unor arabi. Pe același sistem, „caracatița Dinu” a preluat mai multe firme-fantomă, care la scurt timp intrau în insolvență în urma deciziilor Tribunalului București. Doar că păgubiții rămâneau cu buza umflată, pentru că firmele fuseseră deja transferate unor arabi, cu schimbarea sediului social și, în unele cazuri, chiar și a denumirii, pentru a li se acoperi urmele.

 

Dinu Bogdan-Florin a fost candidat PDL,

în 2008, pentru Camera Deputaților

 

 

Firma SC EURODIN COM SRL

avea sediul… acasă la Dinu Gheorghe!

 

În cazul SC EURODIN COM SRL, firma a fost preluată de Dinu Bogdan-Florin în anul 2004 de la Dinu Otilia, mama sa. Tot atunci, acțiunile societății au fost cedate și unei anume Toader Mihaela Virginia din Târgoviște, în proporție de 49%, acțiuni pe care aceasta i le transferă în 2006 lui Dinu Bogdan. Fiul șefului Poliției Comunitare Târgoviște, Dinu Gheorghe, rămâne unic acționar până în anul 2008, când cedează o „feliuță” de 5% din capitalul social către firma SC COMVEST CONSTRUCT INVEST SRL. Vă sună cunoscut numele, nu-i așa? Asta pentru că l-am mai pomenit în anchetele noastre, firma făcând parte din grupul de societăți controlate tot de „Caracatița Dinu”. Societatea era deținută… tot de Dinu Bogdan-Florin și era administrată de bucureșteanul Duca Ghenoiu Răzvan. Cu alte cuvinte, firma SC EURODIN COM SRL îi aparținea pe de-a-ntregul tot băiatului șefului Poliției Comunitare Târgoviște, Dinu Gheorghe. Este important să rețineți că sediul social al firmei EURODIN COM SRL era… acasă la Dinu Gheorghe, pe strada Ienăchiță Văcărescu din Târgoviște. Informațiile sunt preluate chiar din Monitorul Oficial al României. Firma avea sediul… în casă la Dinu Gheorghe, și figura în acte cu doar câțiva salariați (maxim 6!), însă cifrele de afaceri înregistrate erau uluitoare, cea mai mare fiind de peste 250 miliarde lei vechi (5 milioane de euro!) în anul 2007!

 

SC EURODIN COM SRL, firma „Caracatiței Dinu”,

apărată de Gabriel Cioacă,

finul președintelui PDL Dâmbovița Florin Popescu?

 

Pe măsură ce ancheta noastră scoate la lumină noi informații despre firmele deținute de „Caracatița Dinu”, apar alte și alte personaje importante de pe scena politică dâmbovițeană. Parcursul SC EURODIN COM SRL este oarecum atipic pentru modul de lucru al „Caracatiței Dinu”, specializată în preluarea unor firme-fantomă, falimentarea lor și apoi vânzarea lor unor arabi pentru a-și șterge urmele. EURODIN COM SRL a fost însă dată, la rândul ei, în judecată de mai multe firme de leasing, exact ca în cazul celorlalte firme-fantomă, motiv pentru care nu excludem ca și această firmă să ajungă pe mâini arabe. Firma deținută de Bogdan- Florin Dinu a luat calea instanțelor, însă băiatul șefului Poliției Comunitare a apelat la un tertip prin care a tărăgănat procesul din 2009 până în zilele noastre. Dosarul nr. 642/10/2009 împotriva SC EURODIN COM SRL a fost deschis la Tribunalul Dâmbovița în data de 11.02.2009 de firma ȚIRIAC LEASING IFN SA. Și ce să vedeți? Firma băiatului șefului Poliției Comunitare Târgoviște a fost reprezentată în instanță de societatea de avocatură a fostului consilier județean PDL Gabriel Cioacă, finul președintelui CJ Dâmbovița, Florin Popescu!

 

„Caracatița Dinu”, cu domiciliul ales la

„Cabinet de avocatură Gabriel Cioacă” (vezi facsimil)

 

 

În ce afaceri ați intrat, domnule Cioacă?

 

Pe data de 20 martie 2009, instanța a hotărât deschiderea procedurii de insolvență împotriva firmei lui Dinu Bogdan-Florin, însă la 6 zile după, băiatul șefului Poliției Comunitare Târgoviște a schimbat denumirea firmei în SC NEW EURODINCOM SRL, iar sediul din Târgoviște, str. Ienăchiță Văcărescu, a fost mutat în București, Calea Dorobanților nr. 220. Și de aici a început ping-pongul prin instanțe! Tribunalul Dâmbovița și-a declinat competența soluționării și a trimis procesul la Tribunalul București. Instanța din capitală a stabilit însă că procesul trebuie să se judece la Tribunalul Dâmbovița, dar a fost nevoită să înainteze cauza Înaltei Curți de Casație și Justiție, pentru rezolvarea conflictului negativ de competență. Atenție însă la faptul că tot acest frecuș birocratic nu a fost unul cerut de instanțe, ci a venit ca urmare a excepțiilor INVOCATE în instanțe de avocații firmei SC EURODIN COM SRL (devenită între timp NEW EURODINCOM SRL) a lui Dinu Bogdan-Florin! Dacă a fost ideea lui să schimbe denumirea și adresa firmei pentru a prelungi procesul, ori dacă a fost sfătuit ca atare, nu putem ști. Este de remarcat însă contribuția PDL-istului Gabriel Cioacă, finul președintelui CJ și PDL Dâmbovița, Florin Popescu, în apărarea „Caracatiței Dinu”, știut fiind că Dinu Gheorghe tatăl și Dinu Bogdan-Florin fiul sunt protejații Partidului Democrat- Liberal în Dâmbovița!

 

La 6 zile după intrarea în insolvență, firma EURODINCOM,

apărată de Cabinetul PDL-istului G. Cioacă,

își schimbă numele și adresa (M.Of. 10.04.2009)

 

 

Primăria Târgoviște, patronată de primarul PDL, Gabriel Boriga,

a fost țepuită de firma băiatului

lui Gheorghe Dinu - șeful Poliției Comunitare Târgoviște

ITM Dâmbovița, Primăria Târgoviște,

Administrația Finanțelor Publice Târgoviște,

Unicredit Leasing, Țiriac Leasing

și COMNORD BUCUREȘTI SA,

țepuite de „Caracatița Dinu” !

 

Între timp, numărul creditorilor a crescut de la 1 la 5, pe listă fiind Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița, Municipiul Târgoviște – reprezentat prin primar Gabriel Boriga (!), SC Unicredit Leasing Corporation IFN SA, Țiriac Leasing IFN SA și Administrația Finanțelor Publice Târgoviște. Abia în 28.09.2010 s-a pronunțat și Înalta Curte de Casație și Justiție, constatând ceea ce era evident, adică faptul că procesul era de competența Tribunalului Dâmbovița. Ulterior, lista creditorilor s-a mai îmbogățit, numărul lor ajungând la 6 prin adăugarea societății SC COMNORD SA București. Dosarul a ajuns, deci, înapoi în județul Dâmbovița după aproape doi ani, adică în data de 05.11.2010. Însă nici până în ziua de astăzi nu a fost soluționat, următorul termen fiind în data de 23 februarie 2012. Este însă interesant faptul că acesta este primul proces al firmelor-fantomă deținute de „Caracatița Dinu” în care Dinu Bogdan-Florin, băiatul șefului Poliției Comunitare Târgoviște, Dinu Gheorghe, a primit o amendă, ce-i drept minusculă (500 lei, adică 5 milioane lei vechi!). Trebuie să recunoaștem că, la țepe de milioane de euro, o amendă de 500 de lei dată de instanță este o afacere pe măsura protecției politice de care se bucură „Caracatița Dinu” în Dâmbovița!

 

Înalta Curte de Casație și Justiție a trimis

dosarul creditorilor țepuiți de NEW EURODINCOM

înapoi la Tribunalul Dâmbovița

 

 

Episodul al VI-lea:

TĂCEREA AUTORITĂȚILOR

HRĂNEȘTE „CARACATIȚA DINU”

 

 

 

Andrei Vasiliu | [email protected]



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Sistemul de supraveghere din Târgoviște va fi gata până la debutul anului școlar
BEZNA TRANSPARENȚEI ÎN ZECI DE PRIMĂRII
Prefectul către toți primarii: "Respectați legile întocmai!"
ȘEDINȚE ILEGALE ÎN CONSILII LOCALE DIN DÂMBOVIȚA (II)
ȘEDINȚE ILEGALE ÎN CONSILII LOCALE DIN DÂMBOVIȚA (I)
Cele patru stații pentru vehiculele electrice, funcționale
Criza COVID-19 a lăsat elevii fără "Laptele și cornul"
117 avize de securitate pentru incendiu
Risc seismic la sediul CJD
Asistența socială, sub strictă monitorizare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale