Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.05.2010 00:08

Ieri, prof. univ.dr. Dumitru Lupulescu, Doctor Honoris Causa la Targoviste


A A

Eveniment academic la Universitatea "Valahia"

Eveniment academic la Universitatea

La Centrul de Conferințe al Universității „Valahia” din Târgoviște a avut loc ieri ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului universitar doctor Dumitru Lupulescu, directorul Departamentului de Pregătire Profesională, Cercetare Științifică și Relații Internaționale din cadrul Institutului Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților. Dumitru Lupulescu are o bogată activitate științifică, publicând, în calitate de autor, 14 manuale, cursuri în Drept Civil, 11 monografii, 16 lucrări de specialitate și peste 20 de articole, referate și recenzii.

CV impresionant

La Universitatea „Valahia”, ce remonia a fost deschisă de rectorul Ion Cucui, care a prezentat câteva dintre succesele pe care le-a avut Dumitru Lupulescu de-a lungul carierei sale, după care a urmat momentul „Laudatio”, prezentat de către conf.univ.dr. Sache Neculaescu, prodecan al Facultății târgoviștene de Științe Juridice. Conform uzanțelor academice, proaspătului Doctor Honoris Causa i-au fost înmânate diploma și medalia de onoare, domnia sa primind felicitările corpului academic și ale tuturor invitaților, nu înainte de a rosti și domnia sa câteva cuvinte: „Această distincție care mia fost acordată reprezintă răsplata muncii pe care am desfășurat-o pe tărâmul activității didactice, științifice și ca avocat în Baroul București. Începând cu anul 2004, am lucrat la Facultatea de Drept a Universității „Valahia” în calitate de profesor. Am predat cursul de Drept civil și Dreptul familiei și am îndeplinit și funcția de prodecan timp de 5 ani, calitate în care am încercat, cât este omenește posibil, să predau studenților cursul de Drept civil și Dreptul familiei în așa fel încât el să fie înțeles și după terminarea facultății să se poată descurca în viață ca juriști și fără prezența mea”.

George Coandă | [email protected]



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Investiții masive în infrastructura educațională la Dobra
Salonul Anual de Grafică-Desen „Marin Petre Constantin”
Vernisajul Expoziției Itinerante „Ochii Femeilor/Women’s Eyes”
Olimpiade naționale de limbi străine la Târgoviște
Sfânta Maria Egipteanca: Exemplu de transformare și smerenie
Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale