Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.05.2024 00:12

Pe ultima sută de metri, schimbări la PSD Dâmbovița, din motive medicale


A A

Dinu Marian este noul candidat PSD la Primăria Gura Șuții

Dinu Marian este noul candidat PSD la Primăria Gura Șuții

*Referitor la noua componență a Consiliului Județean Dâmbovița care va rezulta după alegerile din 9 iunie 2024, Corneliu Ștefan a  declarat că, după numărul de semnături depuse, 4 partide vor constitui forul administrativ județean, respectiv PSD, PNL, Alianța Dreapta Unită și AUR.

 

Dinu Marian, actual consilier județean, este candidatul  PSD Dâmbovița pentru funcția de primar al comunei Gura Șuții. Decizia de schimbare a candidatului a fost luată, pe ultima sută de metri, de conducerea PSD Dâmbovița la solicitarea actualului primar Constantin Dinu care s-a retras  din motive de sănătate.

„La Gura Șuții am fost nevoiți să schimbăm candidatul, din motive medicale. Îi mulțumesc public d-ului primar Constantin Dinu pentru ceea ce a făcut pentru localitatea Gura Șuții. Acesta a rămas în echipa noastră, este primul pe lista de consilieri locali. Deci la Gura Șuții avem alt candidat la funcția de primar, pe Dinu Marian, actual consilier județean”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan în cadrul unei recente conferințe de presă.

Liderul PSD Dâmbovița a reiterat faptul  că, în afară de municipiile Târgoviște și Moreni, de orașele Pucioasa și Fieni, PSD are șanse reale să câștige la Găești și la Titu.

„PSD va câștiga, în afară de localitățile unde avem astăzi primari social democrați, în cel puțin 4 localități conduse în prezent de primari din partea PNL”. 

Referitor la noua componență a Consiliului Județean Dâmbovița care va rezulta după alegerile din data de 9 iunie 2024, Corneliu Ștefan a declarat că, ținând cont de depunerea candidaturilor, 4 partide vor constitui forul administrativ județean.

„După numărul de semnături, PSD a depus 125.000 de semnături, PNL- 17.000 de semnături,  Alianța Dreapta Unită -10.000 de semnături, Partidul AUR -7000 de semnături. Cu siguranță aceasta va fi ordinea și pe 9 iunie 2024… Sunt sondaje făcute la nivelul județului Dâmbovița, am făcut și anumite focus grupuri în anumite zone ale județului Dâmbovița. Știm foarte clar cum stăm începând de la nivelul municipiului Târgoviște și până la ultima localitate din județul Dâmbovița. Știm ce se întâmplă astăzi în județul Dâmbovița”, a menționat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Director general nou la Automecanica
Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale