Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.05.2024 00:13

Din data de 1 iunie 2024,


A A

Cetățenii din Voinești, așteptați să se branșeze la gaze

Cetățenii din Voinești, așteptați să se branșeze la gaze

*„Conform bugetului aprobat prin semnarea contractului de finanțare, 22 de milioane lei vor fi decontați din fonduri guvernamentale, iar 3 milioane lei vor fi suportați din bugetul local”

*„Branșamentele vor fi executate numai pe traseul celor 34 km realizați prin proiect”

 

Violeta Stanciu

Începând cu data de 1 iunie 2024, voineștenii sunt așteptați la sediul primăriei pentru a depune dosarul de branșare la gaze! Aceștia trebuie să aducă și o serie de documente  care vor fi înregistrate la ghișeul unic al Primăriei Voinești. Edilul șef al comunei, Sandu Gabriel Dănuț îi informează pe voineșteni că se lucrează în ritm alert pe mai multe tronsoane, pentru îngroparea a 34 km de conductă de gaze, ,,cu estacade și subtraversări la albia Râului Alb și râul Dâmbovița’’. De asemenea, proiectul tehnic mai prevede ca din suma alocată din bugetul local, de 3 milioane de lei, să se realizeze și 1185 branșamente inteligente.

„Ne onorăm promisiunile! Am lucrat la proiectul intitulat «Sistem de alimentare cu gaze naturale în toate satele comunei Voinești» începând cu anul 2018. Am reușit să semnăm contractul de finanțare prin Programul Guvernamental «Anghel Saligny» în anul 2023. După finalizarea procedurii de achiziție publică privind execuția lucrărilor, am emis ordinul de începere la 5 martie 2024. Se lucrează de zor pe mai multe tronsoane, fiindcă trebuie să fie îngropați 34 km de conductă de gaze, cu estacade și subtraversări la albia Râului Alb și râul Dâmbovița. Conform bugetului aprobat prin semnarea contractului de finanțare, 22 de milioane lei vor fi decontați din fonduri guvernamentale, iar 3 milioane lei vor fi suportați din bugetul local al comunei noastre.  Din suma alocată de guvern se vor îngropa cei 34 km de conducte de gaze, iar cu suma alocată din bugetul local se vor realiza 1185 branșamente inteligente, conform proiectului tehnic. Branșamentele vor fi executate numai pe traseul celor 34 km realizați prin proiect. Începând cu data de 1 iunie 2024, sunteți așteptați la sediul primăriei noastre pentru depunerea dosarului de branșare cu următoarele documente: • Cerere tip existentă la ghișeul unic; • Act de proprietate sau adeverință de la registrul agricol; • Extras de carte funciară, cadastru, plan de amplasament al locuinței ce urmează a fi branșată; • Certificat de atestare fiscală. Ne-am propus ca până la sfârșitul anului 2025, toate cele 1185 branșamente să fie realizate. Toate aceste documente vor fi înregistrate la ghișeul unic al primăriei Voinești și depuse la domnul viceprimar Popa Claudiu. Vă așteptăm cu mult drag și împreună vom dezvolta în continuare frumoasa comună în care locuim! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Director general nou la Automecanica
Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale